IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Разбиха уникално Lamborghini в София

Автомобилът помете мантинелите на бул. Цариградско шосе (Видео)

Разбиха уникално Lamborghini в София

Рядък модел Lamborghini бе разбит по време на тест драйв в София, става ясно от разпространено в YouTube видео. Катастрофата е станала със скорост от около 200 км/час, но въпреки това тежко пострадали при инцидента няма.

Инцидентът е станал тази събота на „Цариградско шосе“ в района на Интер Експо Център. Посочва се, че колата е била управлявана от аматьор, който опитал да изпревари движещо се с около 200 км/час Porsche Turbo. В резултат на високата скорост шофьорът загубил контрол над колата и се забил в предпазните мантинели.

В автомобила е имало двама души, които са се отървали без сериозни наранявания. Колкото до спортната кола, тя е пострадала доста тежко. Автомобилът е изключително рядък - Gallardo Nera, като е участвал в рекламна кампания на тунинг шоу в София. Той е бил предоставян за тест драйв на посетителите на шоуто срещу скромна сума, сочи информацията в сайта за видео споделяне.

Lamborghini Gallardo Nera е произведен в къса серия от само 185 екземпляра. Моделът дебютира на автосалона в Париж през 2006 година, като се задвижва от V10 двигател с мощност 520 к.с. Колата ускорява до 100 км/час за 4 секунди и развива над 300 км/час.

Преди четири години в София бе разбира друга суперкола - Ferrari California. Автомобилът също бе част от рекламна кампания, като заради висока скорост се заби челно в насрещно движещ се багер.

Повече подробности за катастрофата с Lamborghini Gallardo Nera в София, както и коментарите на очевидците, вижте във видеото.

 

0 от 500
  • #18
    21 rate up comment 4 rate down comment
    Коментар ( преди 9 години )
    Бих я споделил попринцип тази "новина" за да и се посмеят и др. хора но няма да го нарпавя за да не се трупат посещения. Егати глупостта. Вие какво? 9 годишните ли гоните като аудитория с такива нови? С над 200 км/ч ако се беше ударил нямаше да са такива щетите нито на колата нито на мантинелата. Мислете малко бе хора. Лъжете безобразно. Голямо дебелоочие се иска. Имайте поне някакъв срам!
  • #17
    6 rate up comment 14 rate down comment
    нововнос ( преди 9 години )
    Колегата преди менмай е прав - този VAG прилича на дефектен, май ABSа му не е проработил!Няма ли някой следовател или спец по ПТП тука да ни светне дали е така?
  • #16
    10 rate up comment 16 rate down comment
    Аз ( преди 9 години )
    Май е дефект в колата. Блокирала е предна лява гума и оттам в мантинелата. Няма следа от предна дясна гума, както и ABS-а не работи.
  • #15
    32 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Това на неопитен и глупав шофьор да му дадеш кола с 500 коня под капака е се едно на луд да дадеш автомат...... добре че само с материални щети са се отървали ***, и че не са закачили други невинни хора!
  • #14
    8 rate up comment 3 rate down comment
    zzzz ( преди 9 години )
    Ама отзад нищо му няма !
  • #13
    22 rate up comment 1 rate down comment
    Някой ( преди 9 години )
    Интересно ми е какво ли ще се случи с шофьора.
  • #12
    32 rate up comment 1 rate down comment
    Един там ( преди 9 години )
    Тоя е за ЗАТВОРА ...С тая скорост в града ??? Ако беше закачил друга кола, почти сигурно щеше да има загинали ...
  • #11
    53 rate up comment 1 rate down comment
    autoenthusiast ( преди 9 години )
    Оставете застраховката - *** са за затвора - с 200 км/ч по Цариградско! Ако се бяха забили в друга кола???А и тия малоумнижи които дават такива коли на *** и пульо да ги карат по общрествената мрежа - техния акъл къде е. Да бяха наели някоя писта и да се трепят там.
  • #10
    47 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    "Той е бил предоставян за тест драйв на посетителите на шоуто срещу скромна сума, сочи информацията в сайта за видео споделяне." Това е истина, даваха колата за 60 лева за да отидеш до детелината на ОМВ и после да го опънеш до Метро Младост, там слизаш към Горубляне и обръщаш.Да дадеш 500 коня на човек който не познаваш си е чисто престъпление. На практика създаваш камикадзе.
  • #9
    26 rate up comment 3 rate down comment
    нововнос ( преди 9 години )
    Тотална щета, но както и колегите преди мен са се изказали - застрахователя абсурд да я плати. Но пък е много вероятно колата да е собственост на "бизнесмен" който е собственик на застрахователна компания или много близък авер с такъв. Ще си вземе парите със сигурност по един или друг начин. А тука бедните голфаджии и хондаджии има да си чешем езиците :)