IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Разбиха уникално Lamborghini в София

Автомобилът помете мантинелите на бул. Цариградско шосе (Видео)

Разбиха уникално Lamborghini в София

Рядък модел Lamborghini бе разбит по време на тест драйв в София, става ясно от разпространено в YouTube видео. Катастрофата е станала със скорост от около 200 км/час, но въпреки това тежко пострадали при инцидента няма.

Инцидентът е станал тази събота на „Цариградско шосе“ в района на Интер Експо Център. Посочва се, че колата е била управлявана от аматьор, който опитал да изпревари движещо се с около 200 км/час Porsche Turbo. В резултат на високата скорост шофьорът загубил контрол над колата и се забил в предпазните мантинели.

В автомобила е имало двама души, които са се отървали без сериозни наранявания. Колкото до спортната кола, тя е пострадала доста тежко. Автомобилът е изключително рядък - Gallardo Nera, като е участвал в рекламна кампания на тунинг шоу в София. Той е бил предоставян за тест драйв на посетителите на шоуто срещу скромна сума, сочи информацията в сайта за видео споделяне.

Lamborghini Gallardo Nera е произведен в къса серия от само 185 екземпляра. Моделът дебютира на автосалона в Париж през 2006 година, като се задвижва от V10 двигател с мощност 520 к.с. Колата ускорява до 100 км/час за 4 секунди и развива над 300 км/час.

Преди четири години в София бе разбира друга суперкола - Ferrari California. Автомобилът също бе част от рекламна кампания, като заради висока скорост се заби челно в насрещно движещ се багер.

Повече подробности за катастрофата с Lamborghini Gallardo Nera в София, както и коментарите на очевидците, вижте във видеото.

 

0 от 500
  • #48
    0 rate up comment 0 rate down comment
    към ABS ( преди 9 години )
    Отново питам - да си чувал за антиролбар? Ето как може да има следа само от една гума.
  • #47
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Сега ПЛАЩАЙ!!!
  • #46
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Със сигурност скороста не е била нито 50,нито 80км,за да изкубеш,толкова колове на мантинелата,пък,ти си ги разправяй каквито искаш лакардии......
  • #45
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Г.Н. ( преди 9 години )
    Погледнете следата оставена на асфалта. После вижте този линк. http://***.lambounfall.de/lamborghini-murcielago-crash.htmlСега още ли смятате, че причината е грешка на шофьора?ферарито също не се разби с висока скорост а с няма и 50 в багера пакиран на завой. Стига писали глупости. Ламбото ако се беше движило с 200 щеше да е доста по зле. Прегледайте горния линк какво става при катастрофа с 200 и мнооого по-голям спирачен път.
  • #44
    5 rate up comment 0 rate down comment
    DeadFox ( преди 9 години )
    Бил съм на подобно събите в Белгия (Stella Artois Ferarri days on Spa) на Спа-Франкоршамп и там карах Gallardo, това на 4-та със 120км/ч. като дадеш пълна газ и светваше тракшъна.Отделно подписвахме декларации, че няма да се гаврим с колата. Бяхме придружени от инструктор които ти дърпаше ушаците ако започнеш да прекаляваш и бяхме на писта. Не може да се дава на всеки които поиска, просто ей така.
  • #43
    3 rate up comment 0 rate down comment
    Ламбо ( преди 9 години )
    За тези които на знаят - Ламборгини е 4X4!!!
  • #42
    4 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Прегледайте пак видеото и вижте ,на къде отива следата от гумата и колко е дълга дирята,отделно над 5 колчета за да ги разбиеш и наколко изтръгнати ,това ако си със 80-90 няма как да се случи,мантинелата ще те избута ,както е станало накрая,не знам какво точно е направил този пишман шофьор,ама явно толкова си го може момчето,то не става от 100 коня на 500,това все едно да си карал мотопед 50 куб.и да се качиш на Хаябуза,и да го изюркаш,не става така ,трябва си опит,човек да свикне с дадена кола.
  • #41
    4 rate up comment 7 rate down comment
    US ( преди 9 години )
    Скоростта е била под 100км./ч., какво пищите? Освен това това е кола под наем и разбира се, че е застрахована, тези, който пишат, че нямало застраховател, който да застрахова такава кола, явно никога не са взимали кола под наем и не са излизали от БГ. Застрахователя най-вероятно ще плати, освен това една такава кола на няколко години вече не струва чак толкова много пари предполагам е 50-60 хиляди евро, което не е чак такава непосилна сума за един голям застраховател. Важното е че няма жертви.
  • #40
    2 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Според мен колата е била със студени гуми, за кратката отсечка на теста гумите не са успели да се загреят добре, момчето се е опитал да я настъпи от 100-120 км/ч понеже мощността е много голяма задният мост изтърва и колата се завърта, ако забелязвате има само една следа от гума, следа която не е от спирачен път. Мисля, че задна лява гума е боксувала, което странно понеже тая кола трябва да има самоблокиране на задният диф, функция предпазваща от такива инциденти.
  • #39
    3 rate up comment 0 rate down comment
    Gog ( преди 9 години )
    Катастрофирал съм с Паджеро 2005-та, челен сблъсък с около 70км. в час. Пораженията бяха по-малки, но все пак предното стъкло беше пукнато на няколко места. Тук не виждаме никакви усуквания по каросерията и челното стъкло изглежда непокътнато. Респект към Ламборджини!И как ги измислихте тези 200км??? При подобна скорост колата и частите от нея нямаше да са на пътя, а в експото или по-далече.Скровното ми мнение - скорост около 100, просто автомобилът е направан да запази пътниците невредими.