IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Opel разкри новия Vivaro

Моделът излиза на пазара през лятото

Opel разкри новия Vivaro

Минути след като Renault показа новия Trafic, германската компания Opel направи същото със своя Vivaro. Моделите на двете компании делят една и съща платформа и ще се появяват на пазара по едно и също време - в началото на лятото.
Opel разкри новия Vivaro
Снимка: Оpel

Дизайнът на Оpel Vivaro също демонстрира динамична предна част, разчитаща на добре изразени решетка и фарове, но като цяло формите са малко по-сурови, изпълнени в типично немски стил. И тук интериорът остава загадка, но вече бе съобщено, че моделите ще имат по-сериозен фокус върху нуждите на бизнес клиентите, което предполага по-добре оборудван и комфортен салон.

Моделът ще може да се поръчва в три различни нива на оборудване. Ще се предлагат също така две разновидности на дължината и две на височината.

Двигателите на новото Vivaro са с намален обем, като сред тях попада новия 1.6 CDTI агрегат, изразходващ средно по само 6.0 л/100 км.

Въпреки че Trafic и Vivaro делят една и съща платформа, производството им ще се осъществява на различни места. Моделът на Opel ще се произвежда в Лутън, Великобритания. Продажбите започват в началото на лятото.

Тагове: opel vivaro
0 от 500