IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Renault разкри новия Trafic

Третото поколение на модела е налично в цели 270 варианта

Renault разкри новия Trafic

Френската компания Renault разкри изцяло новото поколение Trafic. Лекотоварният модел е изцяло нов, оборудван с нови двигатели и нов дизайн. И ще се предлага в цели 270 различни варианта.
Renault разкри новия Trafic
Снимка: Renault

Пазарната премиера на третото поколение Renault Trafic е насрочена за началото на лятото. Моделът ще бъде наличен в най-различни модификации и версии, които според официалната информация достигат цели 270. Сред тях са две разновидности на височината, две разновидности на дължина, както и обичайните товарни и пътнически версии.

Що се отнася до дизайна, при новия Trafic той е станал по-динамичен и приятен за окото. Бусът е оборудван със силно изразена предна част, в която доминират масивните фарове, решетка и емблема. Интериорът засега остава загадка, но там се очаква комфортна обстановка с множество възможности за персонализация.

Новият Trafic ще разчита на двигатели с намален работен обем, благодарение на които ще предлага водещи показатели по отношение на потреблението на гориво. Един от въпросните агрегати е представеният наскоро 1.6 dCi във версия със 160 к.с. Агрегатът е четирицилиндров, дизелов и се предлага в модификация и със 130 к.с. Средното потребление и на двете версии е само 6.0 л/100 км.

Производството на новия Trafic ще се осъществява във фабриката на Renault в Сандовил, Франция, в която компанията наскоро инвестира 230 млн. евро. Стартът на продажбите е насрочен за началото на лятото.

Лекотоварният модел на Renault има 34-годишна кариера зад гърба си, като е продаден е в над 1,6 млн. бройки.

Тагове: renault trafic
0 от 500