IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Opel разкри новия Vivaro

Моделът излиза на пазара през лятото

Opel разкри новия Vivaro

Минути след като Renault показа новия Trafic, германската компания Opel направи същото със своя Vivaro. Моделите на двете компании делят една и съща платформа и ще се появяват на пазара по едно и също време - в началото на лятото.
Opel разкри новия Vivaro
Снимка: Оpel

Дизайнът на Оpel Vivaro също демонстрира динамична предна част, разчитаща на добре изразени решетка и фарове, но като цяло формите са малко по-сурови, изпълнени в типично немски стил. И тук интериорът остава загадка, но вече бе съобщено, че моделите ще имат по-сериозен фокус върху нуждите на бизнес клиентите, което предполага по-добре оборудван и комфортен салон.

Моделът ще може да се поръчва в три различни нива на оборудване. Ще се предлагат също така две разновидности на дължината и две на височината.

Двигателите на новото Vivaro са с намален обем, като сред тях попада новия 1.6 CDTI агрегат, изразходващ средно по само 6.0 л/100 км.

Въпреки че Trafic и Vivaro делят една и съща платформа, производството им ще се осъществява на различни места. Моделът на Opel ще се произвежда в Лутън, Великобритания. Продажбите започват в началото на лятото.

Тагове: opel vivaro
0 от 500
  • #12
    3 rate up comment 1 rate down comment
    Kико ( преди 10 години )
    Интересно ми е дали ще дадат информация за платформата? Като го гледам външно има почти същата каросерия като старото Виваро. Аз си го харесвам и съм много доволен. Рено определено умеят да правят бусове, които имат много добро отношение цена/качество
  • #11
    2 rate up comment 0 rate down comment
    аман! ( преди 10 години )
    да, но ще ползват мотора на Рено. Не опелския си 1.6!!!
  • #10
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    от 2009 Опел (ГМ) сами си разработват дизелите,като миналата година пуснаха 1.6цдти който се произвежда в полша...
  • #9
    4 rate up comment 4 rate down comment
    Инжинер ( преди 10 години )
    Много разбирачи в тоя сайт!Преди Виваро Опел бус произвеждали ли са? Не.Това се нарича ребрандиране- продава се под различни марки с цел по голям пазар.Примери много.Двигатела също е на Рено по простата причина чи и Опел и Форд копуват всички дизели от други производители и нямат собствено производство от доста години.-просто дизел си кара само в Европа и не си стува да се разработват.Същия бус го има и като Нисан примастар.
  • #8
    12 rate up comment 1 rate down comment
    чукундур ( преди 10 години )
    Първо: Коментара не е мой! Ако виждаш по дълеч от носа си, ще видиш, че аз имам никнейм, а по долния е "Анонимен".Второ: Когато разполагаш с информация която другите не знаят, можеш да я споделиш без ненужни обидни квалификации и детински заплахи.За всички ще е по лесно!
  • #7
    2 rate up comment 11 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Като чу че ще те плющя веднага влезе в час и го намери а!А така ша се оправиш ти но явно по трудния начин ще стане.Абе важното е да стане.Другия път проверявай преди да пишеш глупости за да не се стига до ексцесии!
  • #6
    10 rate up comment 4 rate down comment
    чукундур ( преди 10 години )
    Можеше и малко по възпитано да го кажеш, но да, двигателя 1,6 е от РЕНО. Въпреки, че комерсиално ще бъде написано 1,6 cdti, то това е 1.6 dci на Рено който се ползва и от други производители като Mercedes и Nissan. Освен това, двигателя ще се предлага в два варианта, с обикновенно турбо и twin-turbo.
  • #5
    6 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Хахаха двигателя бил на хлОпел понеже го били пуснали миналата година хахахахаха.Абе те тази година пускат Виваро значи и то е на хлОпел така ли.Баси колко елементарни хора пишат тук.Я сега пусни да потърсиш и да видиш на кого е този мотор.Ама хубаво търси да не те изплющя! :)))
  • #4
    8 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Двигателят си е на Опел, пуснаха го миналата година
  • #3
    7 rate up comment 5 rate down comment
    Любопитен ( преди 10 години )
    Тук двг не е от Фиат, от Рено е.