IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Воланът на Lamborghini Aventador - Audi

Autoevolution разпространи доказателството

Воланът на Lamborghini Aventador - Audi

Lamborghini Aventador е суперспортен автомобил със спираща дъха динамика и изключителен дизайн. Той обаче е и изключително скъп, което означава, че клиентите, закупили колата, очакват специално отношение.

Що се отнася до представянето на автомобила, трудно можем да си представим какво би разочаровало дори най-взискателния клиент. От използваните компоненти обаче вероятно ще има разочаровани.
Воланът на Lamborghini Aventador - Audi
Изданието Autoevolution разпространи снимки, която показва, че воланa на Aventador носи логото на Audi. Става дума само за основата на волана, която при Aventador е прикрита със скъпи материали като карбон, кожа и алкантара. Според информацията тази част, доставена от TRW Automotive, се влага и в модела R8 на Audi.

На първо четене това не изглежда като особен проблем. За тези, които са похарчили около €300 000 за колата си обаче, това вероятно би бил повод за разочарование, посочват редакторите на Autoevolution. "Стратегията за споделяне на части се прилага от почти всички. Клиентите на този автомобил обаче са специални и заслужават специално отношение. Все пак това върхов модел на върхова марка", пишат те.

От Autoevolution ни припомнят също така, че при представянето на Lamborghini Aventador производителите се постараха да се дистанцират максимално от компанията майка Audi. Причината е, че връзката на Audi с модела Gallardo предизвика негативен обществен отзвук, а в Инголщат не искат да повтарят тази грешка.

Важно е да уточним, че ако не бе тази снимка, вероятно никой нямаше да забележи логото на Audi. Филипинското издание на Top Gear дори направи класация на най-добрите волани, като постави Aventador на 3-то място, а Audi R8 - на 5-то.
Воланът на Lamborghini Aventador - Audi
Воланите на Aventador и R8 GT - трудно може да бъде намерена особена прилика

Това не е първият подобен случай. Преди време собственик на Aston Martin с разочарование откри, че на ключа за неговия V8 Vantage стои логото на Volvo.
Воланът на Lamborghini Aventador - Audi

0 от 500
  • #40
    15 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    ВИНАГИ СЪМ ТВЪРДЯЛ,ЧЕ VAG СА ИЗМАМНИЦИ!ТОВА НЕ ИМ Е ЗА ПЪРВИ ПЪТ И СЪС СИГУРНОСТ НЯМА ДА ИМ Е ПОСЛЕДЕН!СРАМОТА!ТОЛКОВА ЛИ Е ТРУДНО ДА ЗАЛИЧАТ БЕЛЕЗИТЕ НА ДОНОРА ОТ КОЙТО ПЕЧЕЛЯТ ОЩЕ ПОВЕЧЕ?ЗА ТОВА КОЙТО РАЗБИРА И ИСКА СПОРТЕН АВТОМОБИЛ СЕ ОРИЕНТИРА КЪМ МАРАНЕЛО,ТАМ ПОНЕ НЯМА ЧАСТИ ОТ ФИАТ И ОТ АЛУДИ!
  • #39
    2 rate up comment 8 rate down comment
    jok ( преди 11 години )
    Виж Уейн, да приключа този безсмислен...спор да го наречем, да ти призная за мен си един лъжец или нещо друго се е случило ,но да си видял каквато и да е част от Шкода на Бентли е НЕ-ВЪЗ-МОЖ-НО , те нямат общи части,а и да има някой дребна такава ,то няма да има логото на шкода а на фолксваген,айде аривидерчи умнико
  • #38
    5 rate up comment 2 rate down comment
    Wane ( преди 11 години )
    Jok, разгърни го малко тоя мозък, ако можеш и не ми говори глупости. Някъде написах ли, че е края на света като имат общи части? Не. На някои хора май им е трудно да осмислят написаното...
  • #37
    9 rate up comment 11 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Значи металната основа била от Р8, какво толкова? Да приемем че няма емблема и беше просто метална основа? Проблем нямаше да има. А сега да погледнем от още по-различен ъгъл. Имаме една метална основа, вероятно всички останали марки по света използват метална основа, вероято и метала е един и същи! Какво да направят за Ламборджини? Да измислят нов вид метал, който никой друг не ползва? Нов вид въглеродни влакна, нови пласмаси,гуми..Важното е че колата има свой облик, динамика и осанка.
  • #36
    2 rate up comment 5 rate down comment
    И какво от това!? ( преди 11 години )
    Да не би някои модификации да са евтини Corolli -"The final version of the vehicle was sold for ?298,000 (
  • #35
    5 rate up comment 6 rate down comment
    jok ( преди 11 години )
    Хей Уейн ,не се сговнясвай, продай си Авентадора или Бентлито ,има къде къде по-хубави коли ахахахаха , абе тука само някакви сектанти и ултраси пишат, като си фен на едни е трудно да признаеш другите , айде някой да ми каже,какво му е на волана,от тойта да не ги правят виртуални или какво,та аз по-хубави волани не знам може ли да има, то все пак е един обръч с електроника...абе к'во пак си губя времето с ..... и тук щяха да ми изтрият коментара ахахахахах
  • #34
    4 rate up comment 3 rate down comment
    Das Auto ( преди 11 години )
    Не си прав за Autoevolution.com! И аз мисля за Дошо като за неуспял ***, но сайта си е много силен и сериозен.Има малки пропуски и грешки в техн.характеристики по марки на определени модели,особено по-старите,но е много як сайт по принцип.Всеки ден там има голяма по обем информация, от която АМ ползват около 10-15%и то по избора на редактора на смяна.
  • #33
    6 rate up comment 6 rate down comment
    Germany ( преди 11 години )
    Кристиано Роналдо,е въ дипресия.тоио чилек си маа еърбего по три пъти контролно на ден.стронно как коли сглобени от части на евтини коли вървят с по 300+ км.може би това струва нещо.или...
  • #32
    8 rate up comment 5 rate down comment
    Das Auto ( преди 11 години )
    Което доказва колко добре е направен и VW Phaeton,Дошо!Както и всеки VW.Не се сомоускоряват,спират когато трябва и не правят многомилиони сервизни акции. И естествено си струват парите, но този проблем явно не е рвой, нали Civic на старо?
  • #31
    11 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Да, ако му бяха щамповали бикче, Кристиано Роналдо щеше да изпадне в екстаз като си махне еърбега.