IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Воланът на Lamborghini Aventador - Audi

Autoevolution разпространи доказателството

Воланът на Lamborghini Aventador - Audi

Lamborghini Aventador е суперспортен автомобил със спираща дъха динамика и изключителен дизайн. Той обаче е и изключително скъп, което означава, че клиентите, закупили колата, очакват специално отношение.

Що се отнася до представянето на автомобила, трудно можем да си представим какво би разочаровало дори най-взискателния клиент. От използваните компоненти обаче вероятно ще има разочаровани.
Воланът на Lamborghini Aventador - Audi
Изданието Autoevolution разпространи снимки, която показва, че воланa на Aventador носи логото на Audi. Става дума само за основата на волана, която при Aventador е прикрита със скъпи материали като карбон, кожа и алкантара. Според информацията тази част, доставена от TRW Automotive, се влага и в модела R8 на Audi.

На първо четене това не изглежда като особен проблем. За тези, които са похарчили около €300 000 за колата си обаче, това вероятно би бил повод за разочарование, посочват редакторите на Autoevolution. "Стратегията за споделяне на части се прилага от почти всички. Клиентите на този автомобил обаче са специални и заслужават специално отношение. Все пак това върхов модел на върхова марка", пишат те.

От Autoevolution ни припомнят също така, че при представянето на Lamborghini Aventador производителите се постараха да се дистанцират максимално от компанията майка Audi. Причината е, че връзката на Audi с модела Gallardo предизвика негативен обществен отзвук, а в Инголщат не искат да повтарят тази грешка.

Важно е да уточним, че ако не бе тази снимка, вероятно никой нямаше да забележи логото на Audi. Филипинското издание на Top Gear дори направи класация на най-добрите волани, като постави Aventador на 3-то място, а Audi R8 - на 5-то.
Воланът на Lamborghini Aventador - Audi
Воланите на Aventador и R8 GT - трудно може да бъде намерена особена прилика

Това не е първият подобен случай. Преди време собственик на Aston Martin с разочарование откри, че на ключа за неговия V8 Vantage стои логото на Volvo.
Воланът на Lamborghini Aventador - Audi

0 от 500
  • #60
    3 rate up comment 3 rate down comment
    Germany ( преди 11 години )
    да ме не разбереш криво че ти живееш в гето -давам пример,зя градации.
  • #59
    4 rate up comment 3 rate down comment
    Germany ( преди 11 години )
    "Но за снобите е важна да е висока цената, за да бъде продуктът достъпен само за тя"-нормално предполагам и ти би желал да насиш нещо различно от *** дънки на живеещите в *** гета.всеки иска индивидуалност-иначе соцреализъм(ваз,маз,газ...)са ако имаш пари-даваш и за по така марка.ако и това не е достатъчно търсиш тунинг-не че ще ходиш на "Нардо" ама си мен.щом ти е добре какво лошо.
  • #58
    4 rate up comment 4 rate down comment
    Germany ( преди 11 години )
    е не ми се струва авентадора да не върви...пък за честа-те не крият произхода,значи се гордеят с качеството на всеки елемент в производството си.а каквото е нужно за тази скорост и пътно поведение,то е направено предполагам.защо да се крие произхода-става като в "Пази боже сляпо да прогледа" на щастливеца.другото е снобарство и комплексарство за хора които никога няма да ползват машината по предназначение-към 99 процента.за тях са емблемите...
  • #57
    16 rate up comment 2 rate down comment
    Cenitell ( преди 11 години )
    Това е въпрос на почтеност и чест-щом правиш скъп продукт, той е скъп заради вложените високотехнологични устройства и съответстващите им качествени части, а не заради емблемата,която е станала мит заради миналото си.Но за снобите е важна да е висока цената, за да бъде продуктът достъпен само за тях.
  • #56
    4 rate up comment 4 rate down comment
    Germany ( преди 11 години )
    какъв е проблема не мога да схвана ,нали съм ***.нали нещата вървяха така:фв възроди едно време ауди,после други марки(имат и камиони даже и то нелоши),и когато набрлаха сила си взеха правата -щото то друго нямаше-над ламбо,бугати,шкода.това са коли с различни цели,но ако може да се ползва нещо общо какъв е смисъла да правиш същото...*** друго.това нали работи.и после правиш разликите-мотор,окачване,аеродинамика,дизаин...от нищо,само от лого-коли направиха.и не крият кое от къде е.щото ние...
  • #55
    2 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    "в Сливен, Ямбол, Казанлък и околия, се правят ел. инсталации за редица японски и европейски марки автомобили."Наистина ли? Тогава не купувайте японско и европейско!
  • #54
    8 rate up comment 6 rate down comment
    Cenitell ( преди 11 години )
    Великодушен жест от ФВ-купуваш Ауди и получаваш кола с части за Ламборджини!:)
  • #53
    6 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    "ЕЙ,ПЕНСИОНЕР,Я ТИХО Е!"...тихо викай на майка си!
  • #52
    9 rate up comment 9 rate down comment
    Slav78 ( преди 11 години )
    Алооо, Дощка в Сливен, Ямбол, Казанлък и околия, се правят ел. инсталации за редица японски и европейски марки автомобили. Кво ша кажеш? Нима хората трябва да си накъса жичките от яд или каво? НАСА прави совалки струващи бог знае колко милиарди и ползва услуги на подизпълнители, той мухльото акъл ша дава на Ламборгини отде кормило ша земат. Ама я от сивик да беше?
  • #51
    5 rate up comment 4 rate down comment
    Slavo ( преди 11 години )
    Предварително ми е ясно, че някой хора ще са много против, това, че подобни волани се правят в Чехия и Полша и то от виетнамци! Иначе, за качеството си разбирайте както искате! Завода в който се правят воланите на Ауди е вече СТАР! Ето го: ht