IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Воланът на Lamborghini Aventador - Audi

Autoevolution разпространи доказателството

Воланът на Lamborghini Aventador - Audi

Lamborghini Aventador е суперспортен автомобил със спираща дъха динамика и изключителен дизайн. Той обаче е и изключително скъп, което означава, че клиентите, закупили колата, очакват специално отношение.

Що се отнася до представянето на автомобила, трудно можем да си представим какво би разочаровало дори най-взискателния клиент. От използваните компоненти обаче вероятно ще има разочаровани.
Воланът на Lamborghini Aventador - Audi
Изданието Autoevolution разпространи снимки, която показва, че воланa на Aventador носи логото на Audi. Става дума само за основата на волана, която при Aventador е прикрита със скъпи материали като карбон, кожа и алкантара. Според информацията тази част, доставена от TRW Automotive, се влага и в модела R8 на Audi.

На първо четене това не изглежда като особен проблем. За тези, които са похарчили около €300 000 за колата си обаче, това вероятно би бил повод за разочарование, посочват редакторите на Autoevolution. "Стратегията за споделяне на части се прилага от почти всички. Клиентите на този автомобил обаче са специални и заслужават специално отношение. Все пак това върхов модел на върхова марка", пишат те.

От Autoevolution ни припомнят също така, че при представянето на Lamborghini Aventador производителите се постараха да се дистанцират максимално от компанията майка Audi. Причината е, че връзката на Audi с модела Gallardo предизвика негативен обществен отзвук, а в Инголщат не искат да повтарят тази грешка.

Важно е да уточним, че ако не бе тази снимка, вероятно никой нямаше да забележи логото на Audi. Филипинското издание на Top Gear дори направи класация на най-добрите волани, като постави Aventador на 3-то място, а Audi R8 - на 5-то.
Воланът на Lamborghini Aventador - Audi
Воланите на Aventador и R8 GT - трудно може да бъде намерена особена прилика

Това не е първият подобен случай. Преди време собственик на Aston Martin с разочарование откри, че на ключа за неговия V8 Vantage стои логото на Volvo.
Воланът на Lamborghini Aventador - Audi

0 от 500