IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Lexus показа хибриден седан

Шестото поколение на модела ES ще се предлага и само с бензинов агрегат

Lexus показа хибриден седан

Lexus представи на международното изложение в Ню Йорк шестото поколение на седана ES.
Lexus показа хибриден седан
Автомобилът е с малко по-големи размери от тези на неговия предшественик, а дизайнът му е напълно в стила на последните модели на компанията. Една от отличителните черти е решетката на радиатора, която е във формата на пясъчен часовник. Фаровете също съответстват на новия стил на компанията. Нов елемент са и 17-инчовите джанти.
Lexus показа хибриден седан
Освен това салонът на новия ES е по-просторен, появили са се и елементи от дърво и метални акценти, както и нова информационно-развлекателна система със сензорен екран и технологията Remote Touch Interface.
Lexus показа хибриден седан
Машината се предлага с два варианта на задвижване. Първият (ES 350) е с 3.5-литров, бензинов, V6 мотор, а вторият (ES 300h) включва 2.5-литров бензинов агрегат, който е комбиниран с електромотор. При смесен цикъл на движение хибридът ES дава разход от 5.9 л/100 км.

От компанията-производител не разкриха други технически характеристики, но се очаква, че те ще са сходни с тези на хибрида Toyota Camry, който разполага с 200 к.с. и ускорява от 0 до 100 км/ч за 7.6 секунди.

Информация и снимки: Autonews.com
 

Тагове: lexus es
0 от 500
  • #15
    11 rate up comment 7 rate down comment
    Subarufan ( преди 12 години )
    Jok, те понеже немските автомобили обаждат страхотен дизайн, затова с лупа тръбва да ги гледаш, че да кажеш, кой точно модел гледаш, особедно тия на Ауди и Вагените...
  • #14
    6 rate up comment 7 rate down comment
    jok ( преди 12 години )
    не знам с колко анонмика си пиша,но сте еднакво ограничени,на 1-вия ще кажа-ти пак едно и също,явно в доста елементарната ми забележка не можа да вникнеш,следователно не си заслужаваш момченце,а на другия ще кажа,браво знаеш какво означава тази тъй сложна дума,поздравявам те,сега излизай да си играеш с децата,пък може някой ден да разбереш кои са истинските автомобили :)
  • #13
    7 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Jok'e{smeshnik],kude si trugnal i ti s Vectrata si sred fenovete na istinskite avtomobili
  • #12
    14 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Точно тези немски МПС-та с големите решетки не излизат от сервизите, и като нови, и като употребявани такива. Таблата им светят като новогодишна украса - я скоростни кутии, я ел.инсталация, я турбини, я дебитомери. За какво се напъвате да оспорвате японското качество????
  • #11
    7 rate up comment 13 rate down comment
    jok ( преди 12 години )
    haha как си се надъхвате,що не си коментирате колата,ми коментирате немските коли ,ххах това се нарича комплекс, айде да коментираме дизайна малко,тая решетка отпред защо е толкова голяма? дали защото една друга немска кола с голяма решетка не се оказа удар в 10-ката?Изобщо като махна хибридната система,колата е доста безлична,прилича на повечето японски,корейски или китайски коли.ако изкарат нещо оригинално,не бих се напъвал да плюя,но за сега толкова.
  • #10
    16 rate up comment 6 rate down comment
    123 ( преди 12 години )
    Красота,изящество,технологии,надеждност,това е Лексус.Кола мечта.Мечта разбира се за хората с акъл,а не за нискочелите голфаджийчета за които от немските трошки по-убаво нема.
  • #9
    11 rate up comment 3 rate down comment
    doc ( преди 12 години )
    Tova ,ako e kitaiski kasetofon to ti si albanski reotan!Kelesh,marsh da si u4ish,4e utre shte te izpitat po geografia!Ocenkata otsega e yasna 2-
  • #8
    14 rate up comment 3 rate down comment
    до Дошо ( преди 12 години )
    Хах *** Дошо никога не е писал лоши коментари за Японските автомобили.Кой ще повярва, че това е писано от него *** черна?
  • #7
    5 rate up comment 13 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    bahti kitayksi kasetovfon... :D krivorazbran luks :D
  • #6
    12 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    не са напъвай, тия технологии са непонятни и такива ще си останат за ВАГ и другите немски дървари.