IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Kia Shuma

7.6
Закупена: 2005 г., Пробег: 176000 км.
Приложимост в ежедневието
8
Надеждност
8
Оборудване
7
Пространство
8
Цена/Качество
10
Качество на материалите
7
Разход на гориво
5
Удоволствие от шофирането
8

Какво не ти харесва

  • слаб мотор
Kia Shuma От: Yanko23 17.09.2013 4882 прочитания 17 коментара
Начин на ползване:
предимно в града
На кое качество на автомобила най-много държиш:
надеждност
Начин на каране:
Допълнителни бележки
За мен това е един много разумен избор - за малко пари получаваш автомобил с външен вид като на луксозен седан (повечето хора, които не знаят колко струва я смятат за луксозна лимузина), удобни седални и разположение на уредите. Всичко в салона е добре премислено. Ще кажа, че за цената си предлага неща като USB, ел. огледала, ел. стъкла, климатик, регулиране на волана, серво, Стерео уредба, филтър за твърди частици. Неща, които при "хубава" марка биха стрували много повече. Само моторът да беше по-мощен, но все пак важното е, че предлага сигурен, надежден и комфортен транспорт за града.
Снимки
Kia Shuma
0 от 500
  • #17
    3 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    със здраве да си я караш! само един въпрос: какъв "филтър за твърди частици", колата е бензин, по дяволите!
  • #16
    11 rate up comment 3 rate down comment
    koi ( преди 10 години )
    хахаах Един авер имаше шума и не разбирам къде в тази кола може да има USB или филтър за сажди (само при дизели). Материалите са отвратително евтини на студено пукат седалките нямат добра опора за тялото, мотора е слаб и шумен. Единственото хубаво нещо според мен е големия багажник в тази кола
  • #15
    10 rate up comment 13 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Аз имам Киа Рио 2003 г. и често спират хора дори с лъскави коли да я оглеждат или снимат и ме питат дали не е Субару Импреза (синя е) или Лексус. Колегите ми смятат, че карам луксозен седан - техни думи, а всъщност струваше 4000 лева :) Но най-важното е - върви и не е влизала в сервиз за нещо друго освен смяна на консумативи
  • #14
    22 rate up comment 4 rate down comment
    frankofon ( преди 10 години )
    Не знам този потребител къде е видял филтър за твърди частици при бензинов двг и другото странно нещо, което прочетох бе USB в серийното оборудване автомобил 2005 с марката Киа и то в модела SHUMA.Почвам да имам големи съмнения, че този потребител е навъртял 176 хил км с тази кола или въобще дали има някакъв пробег зад волана.
  • #13
    12 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Както и да е, да не се отплесваме от темата - Киа Шума 2 изглежда много по-добре от колкото Шума 1, въпреки че промените са само в предницата. Докато Шума 1 си изглежда евтина, то Шума 2 има по-съвременен и не толкова пластмасов вид.
  • #12
    8 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Последния модел на Фиеста е тотален геймобил. Виж, B-max е много по-красив външно. Още едно доказателство, че два автомобила от една дизайнерска линия може да изглеждат единия добре, другия по-зле заради малки промени в детайлите. Същото работа като Хюндай i20 и i30.
  • #11
    19 rate up comment 6 rate down comment
    RS1600 ( преди 10 години )
    Ти май не си виждал последния модел Фиеста :)
  • #10
    10 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Пък дори и да кажем че си запален на тема коли - едно е да ахкаш и въздишаш по спортни коли например и е нормално, но не е нормално да знаеш всяко поколение на някакъв хечбек еднодневка тип Сандеро, Клио, Фиеста кога се произвежда. Особено ако нямаш такъв автомобил и нямаш намерение да си купиш ми се струва странно да следиш тези модели, които не представляват нищо повече от уреди на колела и грам нямат страст в тях. Къде е Ферари, къде Фиеста!
  • #9
    14 rate up comment 9 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Един автомобил е уред който да те закара от А до Б, нищо повече. Трябва да супер ненормалник без личен живот и други хобита, за да знаеш всички модели.
  • #8
    11 rate up comment 15 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Нали знаеш кои се интересуват твърде много от колите и компютрите. Смотаните и интровертните.