IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Toyota Tercel

7.8
Закупена: 1993 г., Пробег: 130000 км.
Приложимост в ежедневието
7
Надеждност
8
Оборудване
7
Пространство
7
Цена/Качество
8
Качество на материалите
7
Разход на гориво
8
Удоволствие от шофирането
10

Какво не ти харесва

  • трудно се намират части
  • новите японки не са толкова здрави
Toyota Tercel От: mihailgeorgiev 08.01.2012 4272 прочитания 11 коментара
Начин на ползване:
като ретро возило
На кое качество на автомобила най-много държиш:
уникалност, екзотика
Начин на каране:
разумно
Допълнителни бележки
Колата е Toyota Tercel първа генерация, бежов цвят. В моето семейство е от 93-та, иначе е произведена 1982. Това е първия модел на Тойота с предно предаване. Вече може да се смята за ретро и освен моята не съм виждал друга такава по нашите улици от много години (с изключение на един Терцел 2-ра генерация). Както се казва, колата не си знае километрите вече. Честно казано се чудя как изобщо върви, тъй като повечето й връстници отдавна не се движат. Харесва ми нестандартния дизайн на купето, хем прилича на седан, хем на купе, хем на хечбек. В началото, когато я купихме заедно с нея имахме и един Голф 2-ка и въпреки, че Тойотата е по-стара, поведението й на пътя е много по-добро от това на Голфа. Колата за малко щеше да замине за вторични, но реших да я спася, защото ми харесват рядко срещани у нас японки като тази. За сега не смятам да я предавам на вторични. Другата ми кола, която ползвам по-често също е Тойота, но Ярис.
Снимки
Toyota Tercel Toyota Tercel
0 от 500
  • #1
    51 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Това ревю малко ме натъжи, защото това е една от колите, които винаги съм искал, но никога не съм имал. Като бях малък едни съседи имаха такава и на фона на ладите и москвичите нямаше как да не я забележа.