IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Kia загатна промени при Sportage

Популярният ще получи предница, наподобяваща на по-голямото Sorento (ВИДЕО)

Корейската марка Kia публикува официалното тийзър видео на новата Kia Sportage. Ще припомним, че компактният кросоувър търпи планиран фейслифт и ще бъде представен в Южна Корея през ноември.


Kia Sportage


Във видеото, което ви показваме, новата Kia Sportage е в сянка, но можете да видите, че има изцяло нова предница. Дизайнът ѝ е в стила на по-голямата Kia Sorento - с широка радиаторна решетка и тесни LED фарове. Отзад можете добре се виждат и актуализираните светлини. Известно е, че както европейската версия, която се продава и у нас, така и американската версия на обновения модел ще бъдат актуализирани по този начин.

Що се отнася до интериора на Kia Sportage 2025, то той не е показан във видеото. Известно е обаче, че кросоувърът ще получи по-големи дисплеи на предния панел, оборудвани с значително подобрен софтуер.



Двигателите на новата Kia Sportage най-вероятно ще останат непроменени. Това означава, че кросоувърът ще запази 1.6 литровите бензинови турбо мотори, които са с мощност 150 и 180 конски сили.

В допълнение, стандартният хибрид с 229 конски сили и plug-in хибрид с 265 конски сили ще останат в гамата на Kia Sportage 2025. Кросоувърът все още ще се предлага с предно или задвижване на всички колела.


 

0 от 500