IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Някой да иска кафе? Porsche ще ви го направи само за 7000 долара

Всички 911 бройки от ексклузивната кафе-машината бяха разпродадени за 8 часа

Германският бранд Porsche има значително влияние и в света на маркетинга. Сега той се обедини с La Marzocco, италианският производител на луксозни кафе машини, за да пусне два модела в лимитирана серия. Това са Porsche x La Marzocco Linea Micra в цвят Slate Grey за 6555 долара и Martini Racing Edition за 6949 долара.


Porsche-1


Цените са впечатляващи, но за един от моделите това няма значение - всичките 911 Martini Racing бяха разпродадени за по-малко от ден. И двете версии са ограничени до 911 бройки всяка.

Купувачите могат да избират или оригиналното Porsche Slate Grey Neo, или ливреята Martini Racing, вдъхновена от класическия 911 Carrera RSR. Под модната външност се крие подобрена версия на стандартната Linea Micra на La Marzocco.


Porsche-2


Какво получавате за почти $7000? Linea Micra е кафе машина с два бойлера и професионална стабилност на температурата. Много кафенета използват индустриални модели La Marzocco, а това е компактната му версия за домашна употреба. Без марката Porsche такава кафе машина струва $3900, така че почти половината от цената е доплащане за престижното лого и специалния цвят.

Интересното е, че характерните елементи на Porsche също са намерили място в дизайна: контролерите на машината са взети от режимите на шофиране на автомобилите Porsche, а дисплеят за налягане напомня на тахометър. Дори ваничката за отцеждане е вдъхновена от решетката на Porsche GT3 Touring.


Porsche-3


Теглото остава същото - 19 кг, въпреки луксозния дизайн. Собственикът може да контролира машината чрез приложението La Marzocco Home. Всички бройки от Martini Racing Edition бяха разпродадени само за 8 часа, но Slate Grey Neo все още е наличен.

0 от 500