IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Американец потроши скъп Corvette при опит да се изфука

Колата стояла половин година в гаража и останала без спирачки (ВИДЕО)

Да се изфукаш със скъпата си кола е добър начин да попаднеш в инцидент, особено след като не си я карал няколко месеца. Точно това се случва с един американец, когато изкарва своя Corvette от 1966 г. от гаража, след като го е прибрал за през зимата. Мъжът искал да впечатли гаджето на дъщеря си по някаква странна причина и последиците са катастрофални.


Chevy-1


Собственикът на този Chevy Corvette консервирал класическия американски спортен автомобил в подземния си гараж за последните шест месеца. След като го изкарал, за да се наслади на хубавото време, той завъртял колата по пътя към горния си гараж, където искал да подготви автомобила за шофиране в покрайнините на дома си.

Работата е там, че тъй като колата престояла толкова време в гаража без да бъде карана, налягането в спирачната система паднало до нула. Не е ясно дали е имало изтичане на течност или нещо друго, но човечецът явно е осъзнал какво се случва и се опитал да натисне спирачката до пода, разбира се без никакъв ефект. След инцидента собственикът на колата разказва, че се опитал и да дръпне ръчната, но и тя отказала.



0 от 500