IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Шофьор на G-Class умишлено потроши 30 коли

По време на инцидента в Джорджия имаше и изстрели (ВИДЕО)

Шофьор на Mercedes-Benz G500 удари 30 коли по улиците на квартал Бъркли Хилс Естейт в американското градче Понд Роуд (щата Джорджия), като действията му бяха напълно целенасочени.


G-Class


Инцидентът беше заснет от жители на квартала, като на записите се вижда как бялата G-Class блъска умишлено няколко автомобилаq паркиране на алеи пред домове или на самата улица. Шофьорът на всъдехода успява да избяга преди пристигането на полицията, а на записите се чуват и няколко изстрела, но така и не става ясно кой е стрелял и по кого.

По-късно от полицията съобщиха, че е арестувала 37-годишен мъж, който е собственик на автомобила. Той е задържан в местен „Макдоналдс“ на 7 км от мястото на инцидента. Автомобилът му е бил паркиран пред намиращ се в съседство магазин за автомобилни гуми.



Общо 28 души са свидетелствали пред органите на реда, като на шофьора са повдигнати обвинения за повреждане на 30 превозни средства, както и на друго имущество. Според полицията мъжът, който и по-рано е имал психологически проблеми, е претърпял нервен срив. Като по чудо, при инцидента няма пострадали хора.


0 от 500