IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Вижте как крадец на Rolls-Royce избяга от полицейско преследване

Струващият 500 000 долара Phantom и шофьорът му все още не са открити (ВИДЕО)

Крадец на Rolls-Royce Phantom в Лос Анджелис показа трикове и умения, които могат да бъдат усъвършенствани само чрез безкрайни часове на игра Need for Speed: Most Wanted. Това се вижда и от видео, показващо как престъпникът успява да се измъкне от полицейско преследване.


 Rolls-Royce избяга от полицейска преследване


Преследването започнало на 15 километра от града. На оживена магистрала похитителят извършва няколко опасни маневри с висока скорост, така че полицейските коли в крайна сметка се отказаха, за да не пострада някой, а преследването продължи от въздуха.

Полицейски хеликоптер последва откраднатата кола до центъра на Лос Анджелис, където лимузината внезапно изчезна в известния гигантски паркинг на Гранд авеню. Там са разположени няколко подземни многоетажни паркинга, от които множество пешеходни изходи.



Инцидентът е станал в сряда следобед на 23 август. Все още не са открити нито откраднатия Rolls-Royce Phantom, чието цена е 500 000 долара, нито крадеца, който показа завидни умения зад волана


0 от 500
  • #7
    0 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 7 месеца )
    Много тъпо заглавие няма преследване от полицията първо второ човека си кара много нормално нито опасно нито незаконно така че си поправете тъпата статия
  • #6
    3 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 7 месеца )
    До 5 - "А Ролса си е застрахован и за собственика не е голяма драма." - Ще се изненадш, но не винаги ги зстраховат ...
  • #5
    9 rate up comment 4 rate down comment
    Пропов ( преди 8 месеца )
    Той късмета е като лопатата. Обръща се. Като крадеш коли го насилваш тоя късмет и ще се обърне срещу теб , колкото по късно - толкова по мръсно. А Ролса си е застрахован и за собственика не е голяма драма. И полицаите правилно са се отказали, що да си рискуват живота и този на невинни граждани. Крадецът се е измъкнал, сега ще стане още по дързък и самоуверен и всички знаем това до какво води.
  • #4
    9 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 8 месеца )
    Прехвърлих видеото, обаче на втората минута май че вече се беше скрил, та въпросът ми е къде беше преследването с полицията
  • #3
    8 rate up comment 2 rate down comment
    Мхм ... ( преди 8 месеца )
    "Струващият 500 000 долара Phantom..." - ако струваше 50000$ или по-малко, да са му сложили шиповете и преградите и да са го опаткали за 15мин!
  • #2
    6 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 8 месеца )
    "показа трикове и умения, които могат да бъдат усъвършенствани само чрез безкрайни часове на игра Need for Speed: Most Wanted. " - Не знам за видео игри, но човеът явно е специализирал за това.
  • #1
    6 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 8 месеца )
    Браввоооооо уееее! Маняк!