IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Мутри влетяха в затвора, бягайки от полицията в Бургас

При преследването са прострадали още три автомобила

Екшън с двама криминално проявени мъже от Ямбол – на 27 и 31 години, се разигра по улиците на Бургас. Мутрите се опитаха да избягат от полицията, като последва гонка по улиците на града, завършила със зрелищно нахлуване в двора на затвора в Бургас.


Бургас мутри преследване


По-рано мъжете предизвикали скандал пред пункта на КАТ в града, където бил изпратен полицейски патрул. Двамата се метнали в черен Mercedes, с който се опитали да избягат. Последвало преследване, при което големия джип ударил три други автомобила, причинявайки им материални щети.

В крайна сметка 31-годишният мъж зад волана на преследвания автомобил объркал пътя и попаднал в двора на Бургаския затвор, след като преди това разбил двете врати. Мутрите за задържани, като е установено, че водачът дори не притежава шофьорска книжка.

Двамата мъже са тествани за употреба на наркотици, като пробите им са били отрицателни. От полицията в Бургас съобщиха, че работата по случая продължава.

Още за инццидента – вижте на bgonair.bg

0 от 500
  • #3
    18 rate up comment 3 rate down comment
    Шишо Бакшишо ( преди 11 месеца )
    Тоя плешив Тумбак вляво прилича на 51 годишен?! Преди поне мутрите бяха със спортно телосложение и караха нови Мерцедеси, а не като тая стара барака, дето всеки плочкаджия, бачкал половин година в Германия, си я купува! Съсипаха я тая държава!
  • #2
    2 rate up comment 2 rate down comment
    Венко ( преди 11 месеца )
    Ако обичате да си коригирате заглавието."Двамата криминално проявени от Ямбол се движели с джип Мерцедес със софийска регистрация."
  • #1
    36 rate up comment 0 rate down comment
    Грую ( преди 11 месеца )
    Добре, че от тъпотия сами почнаха да влизат в затвора, че иначе няма кой да ги вкара там.