IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Въоръжен крадец отмъкна Tesla при гонка с полицията

Преследването завърши след сблъсъка на Model 3 с пикап (ВИДЕО)

Екшън като на филм се разигра по улиците на Флорида, след като двама въоръжени заподозрени се опитаха да избягат от полицията с бял Lexus, но горивото им явно е на привършване и се наложи да търсят алтернативна кола, за да се измъкнат.


Tesla преследане


Видео, заснето от хеликоптер, показва как един от престъпниците атакува безуспешно Genesis G80, тъй като шофьорът на луксозния седан отказва да отвори вратите си. Заподозряният се връща в колата на съучастника си и двамата продължават бягството си. Малко по-късно обаче те откриват нова жертва – бяла Tesla Model 3, като този имат повече късмет.

Собственикът на Tesla се съобразява с исканията на крадеца, който го заплашва с пистолет. След това въоръженият заподозрян бяга от местопроизшествието с белия електромобил, оставяйки жертвата си – лекар от Холивуд, в шок на пътя.



За щастие, никой не е пострадал при преследването, а полицията в крайна сметка успя да хване заподозряния, след като Tesla-та се удря в пикап. Доста любопитни са последните кадри от видеото, на които се вижда как престъпникът се съблича, докато бяга, след което преплува воден канал, а накрая се крие в чужда къща, от която малко по-късно излиза само по слипове.


0 от 500
  • #8
    0 rate up comment 0 rate down comment
    PLAID ( преди 2 месеца )
    #7 По добре да не кажеш нищо, отколкото да кажеш нищо. TESLA Model 3 vs BMW M3 Track Battle | Top Gear
  • #7
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Лудория ( преди 1 година )
    ...полицията, както правят нормалните коли, изчезват с нея. И толкова добре се кара този прекрасен автомобил, че малко по-късно не успяват да се разминат с пикап и се блъскат в него. Но е странно, че шофьора не успява да заключи компютъра си на колела, предвид факта, че в рекламите Тесла може това. М-да. Както разбирам, ако караш бензинов спортен автомобил, караш докато свърши горивото. Ако е електрокар, докато се блъснеш заради лоша управляемост.
  • #6
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Лудория ( преди 1 година )
    Да видим дали аз съм разбрал правилно. Значи карат спортен Лексус с над 200 км/ч повече от час и успяват да направят това докато свърши горивото. Ако беше Тесла, можеше и да не им стигне тока след 10-ина минути. След това се опитват да откраднат Genesis, където навярно шофьора има поне малко ум да е със заключена врата, за разлика от Тесла, примерно. След това намират някакъв ***, който кара Тесла. И след като я блъскат отпред и не се отварят въздушните възглавници и колата не подава сигнал до
  • #5
    1 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    140 мили /ч, яка гонка, пък акцента на доктора кърти,
  • #4
    7 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Да видим дали правилно съм разбрал. Значи са се движили с бензинов автомобил с над 1000 км пробег, който уж никога не закъсва за гориво, но все пак горивото им е свършило и са се прехвърлили на електромобил с няма и 50 км пробег с едно зареждане по магистралата за да избягат? Усещате ли иронията и сещате ли се какви щяха да са подигравките, ако беше станало обратното? Ако на теслата и беше свършил тока. Щяха да обясняват, че на бензинов автомобил това никога няма как да се случи!
  • #3
    2 rate up comment 7 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Както е известно, дребните престъпници не са много умни, което си личи и от факта, че са откраднали Лескункс...Това е все едно да откраднеш ако на бездомно куче от улицата.
  • #2
    2 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    А избягал ли е?
  • #1
    4 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    "Собственикът на Tesla се съобразява с исканията на крадеца, който го заплашва с ПИСТОЛЕТ."Автора пък не е имал време да прочете статията която е генерирал с google преводач и да погледне поне картинката, за да видя дали оръжието поне прилича на пистолет, за да редактира копирането от преводача преди да публикува статията.