IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Първата катастрофа с новото BMW M2 вече е факт

Спортното купе със задно предаване беше разбито на паркинг на дилъра (ВИДЕО)

Чакате месеци, за да получите вашето лъскаво ново BMW M2 (G87), моделна година 2023, само за да получите обаждане от дилъра, който ви казва, че спортната кола ще закъснее още малко. И причината не е проблем с производството или доставката, а инцидент при транспортиране от дилъра.


BMW M2


В случая автомобилът е пристигнал пред склада на търговеца, където е бил ударен от друго превозно средство. Ако се съди по рамката на номера, спортното купе със задно предаване е регистрирано в Бостън, като все още с фабрично монтирано защитно фолио на каросерията, а седалките също са покрити.

Според информациите, един от камионите на дилъра не е успял да спре и да избегне колите пред себе си, като в крайна сметка е разбил задната част на нещастното M2. На свой ред то е ударило спряла пред него Toyota, така че има щети и по предната част. Във видеото е заснета само задната, където се виждат сериозни поражения.



Ясно е, че собственикът ще получи нова кола, тъй като едва ли ще приеме автомобил, чиято каросерия и задни светлини са ремонтирани. Щетите все пак изглеждат лесно отстраними, така че колата вероятно скоро ще се върне на пътя.

В САЩ цените на новото BMW M2 стартират от 62 200 долара, а предлаганият като опция покрив от въглеродни влакна струва 2600 долара. Пострадалият автомобил е и със специална боя, за която се плащат още 650 долара.


0 от 500
  • #6
    2 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    BMW e 5 серия и нагоре. Е 90 не е BMW.
  • #5
    0 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    #1: Аз пък имах е46, сега имам 130i. Късо, малко, леко, много свалено с 280 коня. Типичната кола да те убие. Ама и аз като колегата си имам един куп защити с по три букви и при БМВ тия неща работят. С Е46 навремето съм вадил кви ли не коли от снега. На БМВ като му изключиш трибуквията и с малко умения - нямаш равен. Теглото 50:50 значи много. И жена ми го караше в снега сама по разни баири. Предното отърве ли - отиваш челно. Със задно имаш доста опции. Кръчмарските легенди са за плебеите.
  • #4
    3 rate up comment 3 rate down comment
    до №1 ( преди 1 година )
    Карам бмв е90 , добре балансирано е - тежестта е разпределена 50/50 , имам ABS, ASR, DSC-DTC Traction control, на сняг не се запъва, в кал не се запъва , управлява се леко, върви мазно и безшумно. Добре обезшумен интериор. Опитвал съм се на дъжд с висока скорост на остър завой да поднеса и да издрифтя и не става - системите не позволяват на колата да занесе. Мисля, че нещо се бъркаш.
  • #3
    13 rate up comment 1 rate down comment
    От село ( преди 1 година )
    Влиза един в магазин на Ауди и казва: искам да поговорим за бмв-то на витрината. Ама ние нямаме БМВ на витрината! Е, вече имате...
  • #2
    3 rate up comment 2 rate down comment
    112 ( преди 1 година )
    Офф, колко се развълнувах от тази "новина" ...
  • #1
    8 rate up comment 9 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Типипното Бмв зле балансиран неуправляем кошник