IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Bugatti Veyron и BMW не успяха да си поделят пътя

Хиперколата пострада по-сериозно при инцидента (ВИДЕО)

Конфликтните ситуации на пътя са често срещани, особено в задръстванията на големите градове. И в тях участват шофьори на различни марки и модели, като това се отнася дори за тези, които седят зад волана на Bugatti Veyron.


Bugatti Veyron и BMW не успяха да си поделят пътя


В случая инцидентът е от китайския град Дзянсу, който е център на много финансови и технологични компании и съответно там живеят повече богати хора.. От публикувания запис от видеорегистратора не стана ясно кой от шофьорите е виновен за инцидента. Знае се само, че BMW-то се намира в дясната лента, а хиперколата на Bugatti - в лявата.

Шофьорът на хиперколата се опитва да влезе пред BMW-то, чийто водач обаче дава газ и не го пуска. Секунда по-късно следва втори опит, баварецът отново ускорява и изглежда точно тогава двата автомобила се сблъскват.



Bugatti Veyron получава поражения от дясната страна, но те не оказват влияние върху работата на автомобила. Във всички случаи обаче ремонтът няма да бъде никак евтин, тъй като цената на боята за такава кола е доста сериозна, а ще се наложи и работа по самата каросерия, която е от въглеродни нишки.

Произвеждан от 2005 до 2015 г., Veyron е първият автомобил на Bugatti, след като Volkswagen закупи правата върху името и логото на марката. Той се задвижва 8,0-литров двигател W16 с четири турбокомпресора и развива максимална скорост от 408 км/ч. Bugatti произвежда 450 бройки от модела, преди да го замени с Chiron.


0 от 500