IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Вижте как Ferrari F8 Tributo стана на скрап пред голяма публика

Шофьорът на италианската суперкола очевидно си повярва прекалено много (ВИДЕО)

В последното време събитията Cars and Coffe набират все по-голяма популярност в САЩ. На тях се събират най-различни автомобили, чиито шофьори дават газ за кеф на публиката и, естествено, това няма как да мине без инциденти. И съответно от самото събитие се запомнят най-вече щетите, които участващите нанасят на своите превозни средства.


катастрофа


Последният пример е шоу в Тексас, където Ferrari F8 Tributo се разпадна на огромен брой парчета, след като се разби в бетонна преграда, разделяща платната. Катастрофата е станала в Cypress Cars and Coffee близо до Хюстън. Видеоклипове на Ferrari-то, което губи контрол, бяха заснети от редица хора, но YouTube каналът Cars Across Texas предоставя най-добър поглед върху инцидента.

За щастие, не се съобщава за пострадали при катастрофата, като очевидци свидетелстват, че шофьорът на италианската кола е добре. Трудно е да се определят причините за случилото се, но явно човекът зад волана не е преценил възможностите – както своите, така и на автомобила. Задната част на
колата сякаш се отклонява малко наляво, преди да се завърти агресивно надясно, след което следва сблъсък в бетонната преграда.



По ирония на съдбата Ferrari-то излезе на пътя точно зад полицейска кола, която има за цел да разпръсне феновете, излезли на платното. Според информациите, собственикът на злощастното F8 Tributo се е сдобил с него само преди няколко седмици преди събитието.

Няма как да се знае със сигурност, но щетите по колата изглеждат достатъчно сериозни, за да се предположи, че тя е напълно унищожена. Това едва ли ще притесни сериозно собственика му, за когото се твърди, че има и поне две Lamborghini-та в гаража. Дано тяхната участ да бъде по-добра.


0 от 500