IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

10 факта за новото BMW 2 Series Gran Coupe

Второто поколение на модела разполага с до 300 коня и може да го паркирате, след като излезете от колата

МАЙЗАХ, от нашия пратеник. Докато конкурентът Mercedes продължава да орязва безмилостно модели от гамата си, BMW продължава да залага на разнообразието: баварците представиха официално второто поколение на своето 2 Series Gran Coupe (F74). То ще се появи на пазара, включително и в България, през март идната година.
  
    
BMW 2 Series Gran Coupe
  
            
За разлика от Серия 2 Купе, моделът Гран Купе не е на класическата платформа на баварците със задно предаване. Вместо това ползва архитектурата с предно или пълно предаване на новата Серия 1. Двата модела споделят голяма част от дизайна си, както и задвижването. Производството е планирано за завода на BMW в Лайпциг, където се прави и "единицата".
  
         
10 основни факта за новото BMW 2 Series Gran Coupe (ГАЛЕРИЯ):


  
      

 

0 от 500
  • #2
    0 rate up comment 0 rate down comment
    До 1 ( преди 32 секунди )
    Старите сериозни БМВ-та отдавна ги нарязаха за скрап по моргите. От съвременните последните добри са петиците G30. И също харесвам и Х5 (F15) като според мен това е и най подходящо да се кара в България.
  • #1
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Пропов ( преди 44 минути )
    Това БМВ е БМВ - Голф. Предно, напречен мотор... лигава работа. Сега старите сериозни БМВта ще поскъпнат още.