IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Гай Ричи продава поръчковия си Defender

Всъдеходът е возил Бекъм и Брад Пит, има дори отделение за гърмящи дула

Няма нужда да чакате до следващия филм на Гай Ричи, за да се докоснете до уникалния стил на британския режисьор. Просто може да купите персонализирания Land Rover Defender от 2011 г. на кинаджията, сътворил хита „Две димящи дула“


Гай Ричи Defender


Единственият по рода си офроудър е бил използван от култовия британец да обикаля огромното си селско имение и да отскача до Лондон. Сега се предлага на търг, като се очаква да стигне цена от 85 000 английски лири. На пръв погледи си струва парите.
 
Ричи, който е известен и покрай осемгодишния си брак с Мадона, помоли специалисти по Defender да направят автомобил по негтовите особени хрумвания.
Резултатът е 2011 Defender 110 с 6,2-литров V8, завършен в Keswick Green с контрастни черни акценти. Използван е като кола за лов. Също така е возил VIP гости в селското имение, купено преди много време от Гай и Мадона. Сред тях личат Брад Пит и Дейвид Бекъм.


Гай Ричи Defender


Спецификацията включва 6,2-литров двигател V8 с малък блок Chevrolet LS3 с мощност 430 к.с., шестстепенна автоматична скоростна кутия, круиз контрол, четириъгълно напълно регулируемо въздушно окачване, модернизирани спирачки и 20-цолови джанти с първокласни гуми.
 
Вътре Defender трябваше да бъде с подходящ лукс, за да кара бляскавите гости около имението в Солсбъри. Кожените седалки Range Rover в пълен размер са с вмъкнато отопление, вентилация и електронни многопосочни контроли. Задните седалки са издърпани, за да осигурят изживяване като в лимузина. Седалките и вратите на колите са тапицирани в Lincoln Green и черна кожа. Целият интериор е напълно шумоизолиран. Има дори подобрено аудио от френските Hi-Fi специалисти Focal и околно осветление.
 
 
Гай Ричи Defender

Ричи е известен с това, че от малък се откроява от тълпата. Той напука  училище на 15 години и става гуру в света на киното с хитове, събрали милиарди долари. И е създал кола по свой вкус.  Тя е достатъчно елегантна за лъскавите лондонски нощи. Но допълнителните спомагателни лазерни светлини - отпред и отзад,  лебедката и двойните задни ауспуси запазват аристократичната селска грубост. И дори има специално изградено, скрито и заключващо се чекмедже за оръжия в пода на багажното отделение.

Този модел 110 излиза в продажба на 9 ноември с Iconic Auctioneers на NEC Classic Motor Show. Предполага се, че ще донесе между £75 000 и £85 000, като е изминал само 19 000 мили (30 000 км).


Гай Ричи Defender

 

0 от 500