IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Легендарен баскетболист се сдоби с уникален Tesla Cybertruck

Шакил О’Нийл си купи първия широкофюзелажен електрически пикап

Легендата на баскетбола Шакил О’Нил обича неговите автомобили, най-вече големите пикапи, да бъдат огромни, привлекателни и уникални. Ето защо той се похвали и с първия в света широкофюзелажен Tesla Cybertruck, който отговаря на всички посочени критерий.


Шакил Cybertuck


Бившият играч от НБА е посочил специални изисквания към електрическият пикап, като сред тях са черен цвят на каросерията и черни джанти. Негов приятел му предложил за сложи 26-цолови джанти на Cybertruck и Шак се е съгласил.

„Мразя да го казвам, но имам най-готиния Cybertruck в страната!“, похвали се О’Нийл в социалните мрежи, след като видя как черната кола се приближава към него. И най-вероятно е прав, защото пикапът наистина изглежда впечатляващо.

Всички нечерни елементи по ъгловатия силует на електрическия автомобил ги няма. Колата е изцяло завършена в гланцово черно, вози се на огромни джанти Forgiato, също черни, като дори огледалата са черни. Пикапът получава масивни карбонови разширители на калниците и допълнителни фарове на предната броня, докато предната LED лента може да променя цветовете.


Шакил Cybertuck


Освен това на дъното на автомобила е монтирана червена LED лента. Интериорният декор изглежда е останал в обичайната бяла, черна и сива цветова схема. Но познавайки Шак, няма да се налага да чакаме дълго за промени в интериора.

Припомняме, че топ-версията на Cybertruck е оборудвана с три електромотора, която произвеждат 845 конски сили, което прави този пикап сравним със суперавтомобилите по своите характеристики. Той ускорява от 0 до 100 км/ч за 2,6 секунди и изминава четвърт миля за 11 секунди с максимална скорост от 183 км/ч.

Легендата на „ЛА Лейкърс“ е голям фен на пикапите. Заради габаритите на неговата фигура - висока 2,16 метра и тежаща 147 килограма, влизането в колата е трудно и изисква голямо превозно средство. Колекцията на легендарния баскетболист включва и „Чудовището от Апокалипсиса“ - модифициран Ram 1500 TRX, който изглежда, че може да оцелее навсякъде.

Всъщност Шак притежава колекция от коли, която струва около 2,5 милиона долара. А състоянието на пенсионираната баскетболна звезда се оценява на около 500 милиона долара.


0 от 500