IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Футболна звезда създаде уникален Mercedes-AMG GT Coupе4

Лоренцо Пелегрини се довери на италианско ателие за доработките по колата си

Един от най-мощните шосейни автомобили на Mercedes в историята със сигурност е Mercedes-AMG GT Coupè4 63 S E-Performance 4MATIC+ - автомобил с име, почти толкова сложно, колкото неговата plug-in хибридна система с 843 к.с.


Mercedes-AMG GT Coupè4 63 S E-Performance 4MATIC+


Такова супер седан купе със задвижване на всички колела ускорява от 0 до 100 км/ч само за 2,9 секунди, като може да стане още по-специално, поне на външен вид. Това направи капитанът на „Рома“ и национал на Италия по футбол - Лоренцо Пелегрини, който постигна нещо нещо уникално.

Mercedes-AMG, който виждате на тези снимки, всъщност е бил поверен на грижите на Tittarelli body shop - римска компания, специализирана в „опаковането“ на автомобили с помощта на защитни филми, тонирани стъкла и персонализиране на джанти, спирачки и комплекти за каросерия.


Mercedes-AMG GT Coupè4 63 S E-Performance 4MATIC+


Халфът на „Рома“ е избрал заедно с екипа на Tittarelli Luxury Custom да направи няколко промени по германската суперкола, за стана тя още по-агресивна и мистериозна. Основната актуализация за този Mercedes-AMG GT Coupè4 63 S E-Performance 4MATIC+ се отнася до използването на черен цвят за всички детайли по екстериора, в това число и предлаганите като опция 21-цолови джанти.

Персонализирането, поискано от футболисти, не спира дотук. Той включва тонирани фарове и стъкла, черни и бронзови надписи, няколко други бронзови детайли и спортен ауспух. От снимките можете да видите и наличието на фиксирано карбоново задно крило, което е опция.


Mercedes-AMG GT Coupè4 63 S E-Performance 4MATIC+


Задвижването на суперколата не е променяно. Mercedes-AMG GT Coupè4 63 S E-Performance 4MATIC+ е оборудван с plug-in хибриден двигател, състоящ се от 4,0-литров V8 битурбо с 639 к.с. и електрически мотор с 204 к.с. за общо 843 к.с. с въртящ момент от 1470 Нм.

Тягата е задвижване на четирите колела, скоростната кутия е 9-степенна AMG SPEEDSHIFT MCT9 с многодискови съединители и има 6,1 kWh батерия, която осигурява електрически пробег от 13 км WLTP. Далеч по-впечатляващи са цифрите за максимална скорост и ускорение - това грандиозно GT Coupé4 достига 316 км/ч, спринтира от 0 до 100 км/ч за 2,9 секунди и ускорява 0-200 км/ч за 9,9 секунди.


Mercedes-AMG GT Coupè4 63 S E-Performance 4MATIC+


Каталожната цена на Mercedes-AMG GT Coupè4 63 S E-Performance 4MATIC+, без опции и персонализации, е 210 111 евро.

0 от 500
  • #4
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Eeeeeee ( преди 2 седмици )
    А те защо дисковете не са черни? То какво е туй ателие?!? Взимам спрей от железарията и само гледай
  • #3
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Илиян ( преди 2 седмици )
    Да, наистина е "гениално" решение за черно на n-та степен! Не разбирам защо са оставили спирачните апарати жълти - само загрозяват уникалната конфигурация!
  • #2
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Шефа ( преди 2 седмици )
    Топ автомобил.
  • #1
    7 rate up comment 0 rate down comment
    Пропов ( преди 2 седмици )
    Много интересно и креативно! Браво! Черно и черно и черно. Колко въображение и вкус трябва да имаш за такава уникална и супер дупер персонална конфигурация. Даже и гумите са черни, и четирите, мале , мале! Ка са го измислили , колко ли са са чудили дали да е черно или...черно. Фантазия без граници!