IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Мейуедър показа уникален Mercedes G Brabus

Непобеденият боксьор носи 150 000 долара на задната му седалка за всеки случай

Mr Money, както е известен бившият непобеден боксьор Флойд Мейуедър, няма никакво намерение да спира най-големите си страсти. Една от тях се състои в това да се хвали с мечтания живот, да отсяда в най-изисканите кътчета на планетата и да посещава най-луксозните магазини, откъдето винаги тръгва натоварен с чанти, носени от неговите помощници (диамантените часовници никога не липсват). Другата е да увеличава гаража си от автомобили, които обикновено не mадат под 600 коня.

 
Brabus


Мейуедър е милиардер и може да се глези. Моделът, който току-що беше добавен към колекцията му, е Mercedes G Brabus 700 Tiffany Edition. Сигурно е страшно да чуеш как неговият 8-цилиндров двигател гърми. Моторът е способен да достави 571 к.с. и 960 Nm въртящ момент,, за да задвижи тази маса от над 2 тона до 240 км/ч, като ускорява от 0 до 100 само за 4,9 секунди.
 
Колата, в матово черно, включва множество външни части от въглеродни влакна (дори самият капак е направен от този материал), а покритието Tiffany се разпознава по атрактивен светлосин цвят, изключителен за тази версия Той покрива седалки, вътрешни врати, кормилно управление колело и дори табло.


Мейуедър


Флойд Мейуедър не пропусна да щракне и задната седалка, където се въргаля плик с банкноти от по 100 долара. Спецове изчислиха, че 100 стотачки (поне ако са нови) имат приблизителна дебелина от един сантиметър. Тоест 10 000 долара биха се побрали в един сантиметър. Така че пачка с височина около 15 см, както изглежда тази на Мейуедър, може да е от около 150 000 евро. Вероятно са дребни пари за бензин и хапване по пътя.
 
 

0 от 500