IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Какво карат американците: Най-продаваните коли в САЩ

Tesla едва стига до четвъртото място в класацията, която не е точно образец за екологичност

Продажбите на нови автомобили на американския пазар най-накрая се нормализират след години на проблеми с веригата за доставки. Цените все още са високи, но наличностите се връщат на обичайните нива, което трябва да е от полза за купувачите. Тук класираме 20-те най-продавани нови коли в САЩ за първите 9 месеца на годината.
   
            
Топ 20 на най-продаваните коли в САЩ (ГАЛЕРИЯ):
 


 

0 от 500
  • #13
    0 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 21 минути )
    Американците винаги са карали големи коли, но там горивото е по-евтино, а имат и широки пътища. А и колите са доста по-евтини, там ги стрижат за Мерцедеси и БМВ-та, но в Щатите скъпа кола е над 40 000 долара, докато тука за тия пари не може да си вземеш и БМВ единичка. Иначе имат и евтини - примерно Мазда 3 е 20 000 долара - автоматик, при нас е по- към 40 000 долара. Ама пък ние сме богати.
  • #12
    0 rate up comment 0 rate down comment
    до #11 ( преди 1 час )
    Ти какво караш?
  • #11
    1 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 1 час )
    колко ли трябва да не се уважаваш за да си купиш тойота
  • #10
    5 rate up comment 0 rate down comment
    до 8 ( преди 2 часа )
    В Америка карат големи коли, защото имат пари да ги поддържат, бензина е доста по-евтин защото имат добив. Пътищата са им широки и разстоянията са огромни. Повечето живеят в къщи и имат гаражи. В Европа такива автомобили просто не са практични и икономически неизгодни. Ти например къде пред панелката ще намериш паркомясто за пикапа?
  • #9
    2 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 6 часа )
    Къде са прехвалените корейчита, гледам пак надули цените след мижав фейслифт но американците ги знаят много добре що за консерви са.
  • #8
    6 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 7 часа )
    В САЩ карат автомобили, а на нас в гАйропа ни пробутват миксери на по-високи цени от тези на нормалните автомобили с 6-8 цилиндъра. Дори тези с 4 цилиндъра са с намалена мощност тук спрямо другите пазари заради прословутата измама наречена екологична сделка. А колкото до американският пазар, то той същият десетилетия наред. Продават се яко пикапи и японски коли. Нищо изненадващо няма.
  • #7
    2 rate up comment 7 rate down comment
    Алекс ( преди 12 часа )
    Японските автомобили и Тесла са красиви.Останалите американски сандъци са грозни.Дизайнерите им не са си давали много зор.Сковали са нещо с теслата и на пазара.
  • #6
    2 rate up comment 14 rate down comment
    До долния ( преди 13 часа )
    Милионери карали японски коли я пакИ кое им е доброто че един адекватен ве8 нямат някакви 4 цилиндрови клосети
  • #5
    15 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 14 часа )
    Обикновените американци карат японски коли.
  • #4
    11 rate up comment 2 rate down comment
    Мда ( преди 14 часа )
    Като погледнеш топ 20, даже Субару продават в САЩ повече от Тесла .... но някой хора тук се превъзбуждат сякаш са пили от онези хапчета дето ги рекламира над6рвения