IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Jeep отбеляза милион продажби на Renegade и Compass

В Европа дебютират версии на двата модела с оборудване North Star

Два от моделите на Jeep - Renegade и Compass, съвсем скоро ще запишат впечатляващо постижение - общо 1 милион продажби. За да отбележи събитието американският производител представи ново ниво на оборудване за двата модела - North Star, отличаващо се с уникален стил.


Jeep Renegade/Compass North Star


То ще бъде достъпно за поръчка от 10 октомври, като ще се разположи между нивата на оборудване Altitude и Summit в гамата на двата модела. North Star се откроява със серия от екстериорни детайли, като се започне от каросерията в два цвята - черно и Technogreen.

Алуминиевите джанти (18-цолови на Compass и 17-цолови на Renegade), както и накрайниците на ауспуха са черни, докато на предния капак е поставен стикер, който според Jeep също има функцията да намалява заслепяващия ефект на слънцето за шофьора. Има също така и LED фарове за мъгла.


Jeep Renegade/Compass North Star


Интериорът включва нови седалки, изработени от устойчива материя, която може да издържи три пъти по-дълго от тази, използвана при Altitude. Стандартни са още шибедахът и сензорите за предно и задно паркиране, както и системата за помощ при успоредно и перпендикулярно паркиране.

Версиите North Star на Renegade и Compass се предлагат само за електрифицираните варианти. Това означава, че може да се поръчат 48-волтовите меки хибридни варианти със 131 к.с. и 4xe plug-in хибридите със задвижване на четирите колела от 190 к.с. и 240 к.с., които позволяват електрически пробег от около 50 км.


Още снимки на двата модела с новото оборудване - вижте в галерията:


0 от 500