IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

6 всъдехода с неубиваемо задвижване 4х4

Трансмисиите на тези модела са се доказали във времетто

Системата за задвижване всички колела е най-важният компонент на всеки SUV. И именно от нейната надеждност и производителност зависи способността на автомобила да преодолява пясъци, блата и други естествени (и не толкова естествени) препятствия. И така, на кои SUV можете да разчитате? Експерти посочиха шест високопроходими автомобила, на които можете да се доверите и които отдавна са доказали своите способности за офроуд.


6 всъдехода с неубиваемо задвижване 4х4 (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #6
    3 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 1 седмица )
    Колега, 200 000 км в пресечена местност не се навъртат за 5 години. Друг е въпросът че има хора които ги ползват в ежедневието и да идат на море, щот им се струва много престижно.
  • #5
    5 rate up comment 0 rate down comment
    До 4 ( преди 1 седмица )
    Не знам дали осъзнаваш, че статията е единствено за 4х4 трансмисията и времето до първия ремонт. Никой не е казал, че не може да се ремонтира.
  • #4
    8 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 1 седмица )
    Какви 200 000км? Това е нищо. Всичките тези джипове при добра поддръжка стават милионници. Особено японските. По старите дизелови модели на Тойота и Мицубиши дето ги гледате по обявите масово са над 500 000км с превъртани колометражи по няколко пъти. И още се карат. По време на пандемията си взех едно такова дърто и почти умряло Паджеро да ходя с него из балкана. Бяха го нагласили за скрап. Съживих го с ремонт за 3000лв и нови гуми и вече му навъртях 10К. Старите машини са неубиваеми!
  • #3
    3 rate up comment 2 rate down comment
    Факт ( преди 1 седмица )
    За офроуд само вериги
  • #2
    13 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 1 седмица )
    Ланд Ровър Дефендър е силно надценен, много ще се изненадам ако изкара и половината, от това, което му дават
  • #1
    14 rate up comment 0 rate down comment
    Ужас ( преди 1 седмица )
    Ако неубиваем означава средно 200 000 км и то ако им правиш профилактика на всеки 5 хиляди километра, чак се чудя по колко издържат убиваемите?