fallback

Ето как ще изглежда новата Tesla Model Y

Juniper получава подобрена аеродинамика, както и повече пространство в салона

Tesla Model Y е най-популярният автомобил на света, така че напълно логично интересът към модернизираната му версия се повишава с всеки изминал ден. Сегашният кросоувър ще приключи жизнения си цикъл в началото на 2025 г., когато ще бъде заменен от сериозно модернизиран модел с добавка Juniper към името.

Неговите изображения се появиха в някои китайски автомобилни издания, като те показва по-остри и модерни линии на каросерията, както и нова задна част с изцяло LED осветление, преминаващо по цялата ширина на автомобила. Промените в дизайна са малко, но те придават на автомобила по-модерен и динамичен вид.

В допълнение към визуалните актуализации, Tesla работи и върху подобряването на аеродинамиката на Model Y Juniper, като целта е да се намали разхода на енергия най-вече при извънградски пътувания. Очаква се да има промени в системата за управление на захранването, като капацитетът на батерията няма да се променя, но пробегът с едно зареждане ще се увеличи.

Според информациите интериорът на Model Y също ще претърпи редица промени. Основната от тях е увеличаване на пространството в салона, което ще осигуря повече място за пътниците, без да се намалява обема на товарното отделение. Това е много важно за тези, които избират този кросоувър като семеен автомобил.

Tesla планира да започне производството на петместния Model Y Juniper в началото на 2025 г. Модификацията с шест места (има слухове за версия със седем места) ще излезе в края на 2025 г., като засега не е известно как ще се промени цената на електрическия SUV. По-вероятно е Tesla да запази цените на същите нива, за да поддържа обемите на продажби.

fallback
  • #8
    анонимен ( преди 9 часа )
    Проблема с продажбите на Тесла е, че ако имаш старата, нямаш съществена причина да я сменяш, ако няма проблем. Софтуера ще е в голяма степен еднакъв, задвижването е същото. Само малка промяна по визията и някоя и друга дреболия. И това ще се изостря в бъдеще.
  • #7
    анонимен ( преди 9 часа )
    Това ще е новата Тесла на водород.
  • #6
    Тинтири_минитири ( преди 9 часа )
    Новата т'слъ изглежда точно като старата... сал дръжката и била изшглокена по-добре за повече удоволствие ...
  • #5
    До 2 ( преди 9 часа )
    Това е точно толкова вярно, колкото да кажеш, че едно яйце не се е променило след като си го сварил или след като си го оставил на навън за няколко месеца. Отвън може и да ти изглежда еднакво, но мога да ти гарантирам, че не е. Точно както и моделите на Тесла външно изглеждат еднакво, но отвътре нямат нищо общо нито със същият модел от преди година или месец дори без фейслифт, с нито пък с същия модел произведен в друг завод. 90% от собствениците не знаят с каква батерия е техния автомобил
  • #4
    VAYK ( преди 9 часа )
    Твва, че не пипат дизайна на моделите си не означава че софтуера и този за работата на батерията както и електтромоторите са същите! Дойде ли по нова версия веднага се инсталира пък ти си мисли, че е много стара! Тесла винаги са на предна позиция преди китайците, които се водят водачи в момента! Водачи са, но не и пред американеца :)))))
  • #3
    анонимен ( преди 9 часа )
    Профилът са го докарали кат на Донгфенг т5, който е красива кола. Теслата не.
  • #2
    анонимен ( преди 9 часа )
    Така като гледам, подигравката за руските коли, че модела не се променя(ше), е валиден и за Тесла. Феис лифт.. нищо повече.
  • #1
    анонимен ( преди 9 часа )
    Малко изостанаха с обновяването, което накара много клиенти да изчакат новия модел и това ще им коства титлата за най-продаван автомобил за 20 24-та година, но благодарение на новия модел догодина ще наваксат и ще си върнат титлата.
fallback
Последни