IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-надеждните корейски коли на старо

Част от тези модели се предлагат и в Европа

Корейските автомобили стават все по-популярни през последното десетилетие, като това се дължи основно на Hyundai и Kia, които предлагат огромна гама от модели, в това число и голям брой електрически превозни средства. Все по-добре се справя и луксозният производител Genesis, който се опитва да се конкурира с германското трио Mercedes, BMW и Audi.

Американското издание TopSpeed ​​публикува класация на най-надеждните корейски автомобили на пазара втора ръка. Този списък е съставен въз основа на изследвания на различни реномирани агенции, сред които JD Power, Kelley Blue Book, Edmunds, CarEdge, CarBuzz и Consumer Reports.

Посочени са общо 10 модела, предлагани зад океана, но повечето от тях могат да бъдат закупени и в Европа.


Най-надеждните корейски коли на старо (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #5
    1 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 6 часа )
    Киа Форте се продава в Европа като Сийд, Елантра също се продава
  • #4
    6 rate up comment 2 rate down comment
    бат петьо ( преди 8 часа )
    Тези "презокеански" новини не са ни полезни, НЕ СА!Тези коли не се предлагат тук, НЕ СЕ ПРЕДЛАГАТ!Нито покупателната ни способност е равна на американската.Кога ЕС ще допусне, респ. ще се зарадва на 3.5 турбинирани ДВГ! КОГА?
  • #3
    2 rate up comment 3 rate down comment
    1-0LD-ДiN0-ДртiйМЕН ( преди 8 часа )
    Преди седмица само в местна статия брит.НЕблагонадеждни критици поставиха G70 сред НЕкачествените съвр. машини, което говори тия НЕкадiрнiци колко са зле като мисъл, експертиза и дори предвиждане... Щото:На 2 място в списъка на най-надеждните използвани корейци е седанът Genesis G70 от първо поколение. Експертите специално отбелязват надеждността на 3,5-литровия V6 двигател с двойно турбоко (същият агрегат, между другото, се поставя и на Kia Stinger). Просто G-S е съвременната КЛАССИКА!
  • #2
    9 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 10 часа )
    Прав си, #1. Но само като погледнеш, че я е "писал" онзи титан на журналистическата мисъл и образование Пешко Шугъринчов, и трябва да ти е ясно, че ни предстои пътешествие в посредствеността... :-(
  • #1
    11 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 11 часа )
    Изключително полезна статия!