IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Британци посочиха най-ненадеждните автомобили на пазара

Всички тези модели са добре познати и извън Обединеното кралство

Кои са най-ненадеждните нови автомобили на пазара? Отговор на този въпрос дават експертите на британското издание WhatCar?, цитирани от Autonews, като разделят превозваните средства по категории и сегменти. Оценките им са базирани на проучване сред собствениците, които са споделили своите впечатления от притежанието на съответните модели. Тези автомобили са достъпни и на пазарите в ЕС, така че мнението на британците може да служи като ориентир при обмисляне на евентуална покупка.


Най-ненадеждните автомобили на пазара (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #5
    0 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 12 секунди )
    Бъдете алфа мъжки на всяка възраст! Уникално нещо, което ще ви помогне да задоволите всяко момиче, вижте какво може:--- https://come.ac/manx
  • #4
    1 rate up comment 0 rate down comment
    РУК ( преди 21 минути )
    Аз критерии за ненадежност почти не видях! Видях основно критерии от сорта "това не ме кефи", т.е. личен вкус на някакви "експерти" .... Неща като конкретни проблеми в двигател, скоростна кутия, спирачки, рейки, охладителна система?! Що за причина за ненадежност е висока цена или недостатъчен пробег или тесни задни седалки..... Кларксън, на кой ни оставяте бе!!!!! :-) :-) :-) :-)
  • #3
    1 rate up comment 1 rate down comment
    Глупости без край... ( преди 58 минути )
    Точно пък Компаса на Джип е здрав модел, който с 4х4 , 9 скоростен автоматик на ZF и особенно тези с италианските двигатели и дизел и бензин е доста по-добро попадение от предложенията в този клас!
  • #2
    2 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 1 час )
    Нека тъпите англичани да погледнат ненадежността на своите коптори като Ягуар, ленд ровър или бившите си величия като ровър.... Не са американските, корейските или японските най-ненадежните автомобили. Най-ненадежните и то за повече от 30 години са английските коптори (като маяхнем, разбира се, руски, индийски, малайзийски и всякакви там изключения)
  • #1
    5 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 3 часа )
    Малий, тука из форума се подвизава един еквивалент на електрическата тротинетка, който обаче е зомбиран на тема Генезиса на Хюндай. Гледам, че не е писал под статията, така че дано не е получил инфаркт като види, че обожествяваната от него марка има цели два представителя в тази класация, демек е на нивото на Стелантис.