IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Кралете на кича съсипаха Ferrari Purosangue

След доработката на Mamsory италианският SUV не е просто грозен, а по-лошо

Германското тунинг-ателие Mansory e известно с това, че превръща красиви коли в неузнаваеми чудовища, като този път посегна на Ferrari Purosangue. И резултатът е наистина стряскащ.


Ferrari Purosangue (Mansory)


Доработеният автомобил получи името „Pugnator“, което се превежда като „състезател“ от латински, и беше показан на изложението за яхти в Монако. След направените промени красивите линии и изваяните ръбове на Purosangue са съсипани от комплект за широка каросерия, тапицерия от мраморни въглеродни влакна, вентилационни отвори, крила и масивен спойлер.

Колелата с олекотени лети джанти FC.5 на Mansory с размери 22 цола отпред и 23 цола отзад. Ярко черни акценти и тапицерията от мраморни въглеродни влакна определено не помагат на това Purosangue да изглежда по-добре, като единствено боята Vermillion Red прави нещата по-поносими.


Ferrari Purosangue (Mansory)


Все пак инженерите на Mansory са добавили и мощност на Purosangue. С бърза актуализация на ECU и нов спортен ауспух с четири потока, управляван от клапани, Pugnator произвежда 755 к.с. и 738 Нм от V12 мотор на Ferrari, който в оригиналния си вариант развива 715 к.с. и 715 Нм.

Интериорът изглежда по-добре, но не чак толкова. Перфорирана бяла кожа с червени шевове покрива почти всеки сантиметър и има изобилие от лога на Mansory. Воланът и таблото получават акценти от червени въглеродни влакна, за да съответстват на обработката на екстериора.


Ferrari Purosangue (Mansory)


Mansory планира да направи само 7 такива автомобила, без да съобщава колко ще струват доработките. Те обаче едва ли ще бъдат евтини. Самото Purosangue започва от над 350 000 евро, като целият тираж за тази и следващата година е изчерпан.


Още снимки на творението на Mansory - вижте в галерията:


0 от 500