IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Mansory показа нов Urus, от който те побиват тръпки

Venatus EVO S P900 вдига 100 км/ч за 2,9 секунди и развива 323 км/ч

Германското тунинг-ателие Mansory показа най-новото си творение – забележителния кросоувър Venatus EVO S P900, създаден на базата на обновеното Lamborghini Urus. Автомобилът се различава от оригиналния модел не само по външния си рид, но и по впечатляващата си мощност.


 Venatus EVO S P900


Специалистите на Mansory от няколко години се занимават с доработка на този супер SUV, като всеки път успяват да направят всяка следваща версия още по-екстремна от предишната. Новият Venatus EVO S P900 получава широк бодикит, нови джанти, обновен интериор и сериозно усилен двигател, който във фабричната версия развива 650 к.с.

На капака и крилата на доработения Urus са се появили допълнителни слотове, а на кърмата е поставен масивен дифузьор. Има също така задно крило и три изпускателни тръби, променени са и праговете.Корпусът е завършен в матово сиво с ковани вложки от въглеродни влакна и редки сини акценти.


 Venatus EVO S P900


В кабината синият цвят е представен по-широко - таванът, седалките, воланът, вътрешната част на вратите и тапицерията на предния панел излъчват влудяващо синьо сияние.

И все пак най-забележителната промяна е под капака, където е поставен сериозно модифициран 4.0-литров V8 двигател, чиято мощност е увеличена на 900 к.с. Максималният въртящ момент нараства от 850 на 1100 к.с. като ускорението от 0 до 100 км/ч вече отнема 2,9 секунди (3,6 при стандартния модел.). Максималната скорост е увеличена от 305 на 323 км/ч.


Още снимки на новото творение на Mansory - вижте в галерията:


0 от 500
  • #10
    4 rate up comment 0 rate down comment
    Пропов ( преди 6 месеца )
    Аз пък харесвам нещата на тия диваци , щото са наистина леко откачени, по ръба на естетикат и кича. И най вече имат луди цветови комбинации, който не бих допуснал че ще се вързват, но на мен ми харесват. Много карбон и много как да го кажа...нескромност има в идейте им.
  • #9
    1 rate up comment 6 rate down comment
    ПР13 ( преди 6 месеца )
    Как няма да настръхнеш, като му видиш цената и колко гори, трябва ти и бензиновоз да си имаш,достатъчни страхове?!!
  • #8
    7 rate up comment 0 rate down comment
    Кмета ( преди 6 месеца )
    Този който е направил копи пейс на статията 100 процента няма книжка и е клвиатурен БОТ. Само неклалифициран персонал
  • #7
    4 rate up comment 4 rate down comment
    Бончо ( преди 6 месеца )
    Бааси Кича !!! Само два пръта отпред му липсват и магаре
  • #6
    6 rate up comment 6 rate down comment
    анонимен ( преди 6 месеца )
    верно ме побиха тръпки, толкова е грозен
  • #5
    8 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 6 месеца )
    Шкода Камик.
  • #4
    9 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 6 месеца )
    От кога калниците станаха крила? Така ги наричат в Русия, но в България е смешно. Не говорите за самолети все пак.
  • #3
    7 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 6 месеца )
    Въртящият момент се мери в други мерни единици. Никога не съм знаел какви :))), иначе щях да ви кажа. Захариев и Томав вероятно знаят, но видимо и те не искат да кажат. Грешка бе, Кен! Грешка! Те тук основно с това се занимават, да правят грешки от всевъзможен вид.
  • #2
    0 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 6 месеца )
    кован карбон е декоративен не е структурен а парченца от отпадъци които се ползват за капаци на двигател калници спойлери и интериор
  • #1
    14 rate up comment 0 rate down comment
    Ken ( преди 6 месеца )
    Може ли обяснение ? Какво ще рече "ковани вложки от въглеродни влакна" ?И още - в "Максималният въртящ момент нараства от 850 на 1100 к.с" какво ознчава к.с. в контекста на въртящия момент.