IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Германско ателие шокира с Lamborghini Urus

Подобренията в дизайна от Mansory са меко казано екстравагантни

Германското ателие Mansory, което е известно с екстравагантните подобрения на луксозни автомобили, този пък се е захванало с Lamborghini Urus и резултатът определено е доста шокиращ. Подобренията са засегнали като външния вид, така и задвижващия агрегат на италианския суперкросоувър.


Mansory Venatus Evo S


Проектът носи името Mansory Venatus Evo S, като прави впечатление със странните подобрения на екстериора. SUV-моделът и без това има доста екстравагантен външен вид, но сега дизайнът му е просто крещящ. Каросерията е променена сериозна, като автомобилът е получил нови 24-цолови джанти.

Под капака си остава 4,0-литровият туин-турбо V8 двигател, чиято мощност е увеличена до 900 к.с. и 1110 Нм въртящ момент. За сравнение, предишната версия Mansory развиваше 820 к.с. А стандартният модел разполага с 650 к.с. и 850 Нм.


Mansory Venatus Evo S


От Mansory посочват, че след подобренията всъдеходът ускорява от 0 до 100 км/ч за 2,9 секунди, а максималната скорост е 324 км/ч. Серийният вариант на Urus развива 305 км/ч.

Промените са засегнали и интериора, като той е в яркожълто, като изглежда не по-малко екстравагантно от екстериора. От Mansory Venatus Evo S ще бъдат произведени само 10 бройки, а цената все още не е обявена официално.

Снимки: Mansory

0 от 500