IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Bentley Bentayga получи много екстравагантна версия

Мощността на двигателя е увеличена до 750 к.с.

Германското ателие Mansory преработи Bentley Bentayga чрез подразделението си в Нидерландия, като направи луксозния кросоувър по-ярък и по-мощен. Bentley Bentayga Mansory получава карбонови части и два задни спойлера наведнъж, а мощността на 4,0-литровия, V8 двигател е увеличена до 750 к.с.

 

mansory-bentley-bentayga-1

 

Дизайнът на Bentley Bentayga е станал по-изразителен и в традиционния стил на Mansory. Кросоувърът получава карбонов преден капак, страничните прагове са нови и по-дебели, а калниците са разширени.

Отзад са монтирани два спойлера - на горния ръб на стъклото и в основата му. Освен това колата получава 24-цолови джанти с емблемата на тунера, информира Autoevolution.

 

mansory-bentley-bentayga-3

 

Завършен в приятен нюанс на синьото, луксозният кросоувър включва няколко черни акцента за по-спортен външен вид. Интериорът на Bentley Bentayga Mansory не е показан, но се знае, че е декориран в кожа, велур и въглеродни влакна, а екстравагантни цветови комбинации са налични в тапицерията.

Тунингът на Bentley Bentayga засяга и двигателя, като мощността е увеличена от 550 на 750 к.с. Серийният Bentayga ускорява до 100 км/ч за 4,5 секунди, този го прави за 3,7 секунди, а максималната скорост е 317 км/ч в сравнение с 317 км/ч на стандартният модел.

 

mansory-bentley-bentayga-5

 

Това обаче не е най-бързият Bentley Bentayga Mansory, защото по-рано ателието представи версия на SUV с мощност 900 к.с. и двигател W12.

 

 

0 от 500