IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Състезателна Lancia блъсна 12 зрители на шоуто в Торино

Само един е в болница, няма обяснение за маневрата на шофьора (ВИДЕО)

Катастрофа помрачи автомобилното изложение в Торино, като при инцидента пострадаха 12 души. Инцидентът е от неделя, съобщават медиите в Италия, които публикуваха и кадри от случилото се.

 
парад в Торино, катастрофа


Рали-автомобил Lancia 037 по напълно неясни причини загуби контрол по време на парада и се озова в тълпата зад бариерите на Piazza San Carlo.  В няколко клипа можете да видите шоуто на автомобили, които влизаха на площада. Дойде ред и на Lancia, която след няколко метра по паветата и плочите изведнъж се отклони надясно и удари бариерите, зад които има зрители. Спря веднага след това, но успя да удари дванадесет души.

За щастие, само един зрител беше транспортиран в болница с разкъсни наранявания.



„Една от колите, участващи в парада, изгуби контрол, удряйки се с ниска скорост в бариерите“, гласи съобщение на организаторите. Местната полиция установява фактите, като е започнала проверка както на шофьора, така и на отговорниците за парада.


0 от 500
  • #1
    2 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 2 дни )
    видео от първо лице https://***.youtube.com/shorts/YuQuNG2NwFA на такива масови мероприятия бетонни ограждения задължително най ми е притеснително задкормилното устройство защо решава че при липса на системи за стабилизация може да правиш бърнаут върху павета