IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Ferrari Purosangue се разцепи на две при катастрофа

Китайски шофьор не успя да се справи с управлението на скъпия SUV

Тъй като е SUV със задвижване на всички колела, Purosangue определено е най-разумната кола на Ferrari, но това не гарантира, че ще се управлява по разумен начин. А доказвателство тези изображения на разбит SUV от модела в Китай.


Ferrari Purosangue катастрофа


Подробностите около катастрофата са оскъдни, но съдейки по начина, по който Purosangue е бил разцепен наполовина след удар в мантинелата, явно неговият шофьор се е движил със сериозна скорост.

Снимките от мястото на инцидента показват, че цялата предна част на скъпия SUV е разкъсана, отделяйки предната подрама и компонентите на окачването от задната половина на колата. И целият 6,5-литров V12 заедно с изпускателната система се намира на няколко метра.


Ferrari Purosangue катастрофа


Въпреки че Purosangue разполага със система задвижване на четирите колела, което му дава предимство в сцеплението пред модели като Ferrari 296, например, тя е насочена към задно предаване. Не е за пренебрегване и факта, че пътят очевидно е много мокър.


0 от 500