IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Гонка на пътя с три BMW завърши с катастрофа

Безразсъдни шофьори като по чудо не убиха някого (ВИДЕО)

Група безотговорни шофьори от Ню Йорк продължават да публикуват своите беззаконни лудории онлайн, като сред тях попадна и катастрофа с един от тях.
Споделеното в социалните месии видео завършва именно с инцидента, който се случва на натоварен участък от пътя. В клипа с дължина над 6 минути се вижда как три автомобила BMW се промъкват с висока скорост през бавния трафик на магистрала в Ню Йорк. И никой от тях не се интересува, че поведението им е много опасно.


катастрофа


Самото видео започва с надпис, че шофьорите не само са професионалисти, но и че се намират в контролирана среда. Веднага става ясно, че това не е вярно, тъй като надпреварата помежду им се случва на натоварена магистрала, като поставените знаци за ограничение на скоростта показват 50 мили в час (80 км/ч).

Въпреки това трите BMW-та развиват високи скорости и на няколко пъти само на косъм се разминават от сблъсък с други автомобили. Това не стряска шофьорите и те продължават безразсъдното си поведение, докато един от тях най-накрая се блъска в друга.Това е M4, което се опитва да изпревари Honda CR-V, но баварското купе губи сцепление и удря японския SUV, след което се блъска и в бетонната бариера, която разделя двете платна на магистралата.



Шофьорът на кола с основната камера, който малко преди това като по чудо успява да се провре между два автомобили, движещи се в техните ленти, успява да се престрои и да спре. По-късно той публикува в Instagram съобщение, че удареното M4 и шофьорът му са добре. Не е ясно какво е състоянието на водача на Honda-та.

Трябва да се отбележи, че автомобилите на „състезателите“ във видеото нямат нормални регистрационни табели, закрепени отзад. Вероятно заради това нито един от тях не е арестуван или му е конфискувана колата.


0 от 500
  • #6
    4 rate up comment 1 rate down comment
    Сашо ( преди 1 месец )
    Човек се изразява с вещите си. Толкова ли е трудно за досещане. Това е особено вярно за автомобилите. Затова тези с БМВ им стига толкова акъла. Всичките са еднакви.
  • #5
    6 rate up comment 1 rate down comment
    За нещастие ( преди 1 месец )
    Срам ме е, че карам БМВ. Защото манталитета ми изобщо не е като на колегите-***. Аз лично съм видял, че най-големите тоалетни на пътя карат ауди, но мога да кажа, че заради *** с БМВ е36 (оранжево пребоядисано) катастрофирах и се ударих в автобус. Онзи с пробития кашон избяга по улиците и тогава се заклех ,че ако някога го намеря този оранжев копфтор ще гори. А онзи ако ми падне в ръчичките ще лежи в гипсово корито.
  • #4
    2 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 1 месец )
    до 2-ри, преди няколко дена , на улица с една детска градина, едно средно училище, една езикова гимназия и един университет двама *** си правеха гонка. Единия с А3(първия екземпляр) и другия с Голф 5 ...
  • #3
    2 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 1 месец )
    2-ри, всъщност има. Комплексарщината не познава граници. Разлиакта е, че едно видео с гонещи се БМВ (или МБ или други още по скъпи марки) ще предизвика повече гледания и реакции от гонещи се Фиат-и или Тойоти примерно.
  • #2
    13 rate up comment 3 rate down comment
    Дифорс ( преди 1 месец )
    Би било странно такава случка да се разиграе с друга марка автомобили. При поне 50% от катастрофите по телевизията участва BMW. Това разбира се не е щото колите са най най, а шофорите са с такъв капацитет.
  • #1
    7 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 1 месец )
    Е*ати грозната музика.