IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Това ли е най-големият късметлия на света?

Шофьор оцеля, след като бусът му беше разполовен от влак (ВИДЕО)

Александър Евънс може са бъде обявен за най-големия късметлия на света, след като по чудо се размина със смъртта при ужасяваща катастрофа. Влак разряза наполовина неговия микробус за доставки от Amazon точно зад предните седалки.


катастрофа


Всъщност инцидентът е от преди 2 години, но ново видео показва какво се случва във вътрешността на превозното средство. Катастрофата става, когато Евънс се е опита да премине през кръстовище и пресича неохраняем железопътен прелез. Той явно не вижда и не чува приближаващия влак. Забелязва го твърде късно, когато бусът му буквално е ракъсан и се задействат въздушните възглавници.

Видеото показва удара, който събаря Евънс вътре, а лилавата шапка изхвърча от главата му. Можете да видите как влакът се движи зад него с около 80 км/ч. Мъжът зад волана дори успява да разкопчае колана си, докато рови из интериора. Той не е пострадал, но е откаран в болница като предпазна мярка.



Докато предната част на микробуса остава неподвижна, задната част се залепя за влака. Друг ъгъл показва какво се случва пред превозното средство, подчертавайки неудобното кръстовище, през което бусът преминава преди удара. Във всички случаи обаче Евънс е огромен късметлия.

0 от 500
  • #6
    1 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 2 месеца )
    Тоя влак го сряза като нож масло. Направо невероятно се случи. Освен това при такава висока скорост, влака би трябвало да дерайлира, а той си продължи спокойно. Тоя заплес да пали свещ и да ходи да се моли, че на сантиметри е бил от смъртта. Ако влака го беше забърсал него, трябваше после с пинсета да го събират после.
  • #5
    4 rate up comment 0 rate down comment
    Грубо, но истина ( преди 2 месеца )
    Очите са за да се огледаш с тях, ушите - за да чуеш с тях, а тоя суек - за оране на плантации
  • #4
    4 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 2 месеца )
    Нищо му няма на кръстовището, 'ми Сашко Евънс е t_Ъ_п нигаа и не гледа внимателно въпреки големите си цъки... Сега да плати буса на компанията, пратките вътре и психотерапията на машинистите, които предполагат, че са убили някого и после да не му се разрешава да шофира цял живот, че следващият път може да не шофира бус с пратки, а училищен и "к'во пра'им(е)" с дяцата вътре... :-(
  • #3
    1 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 2 месеца )
    зависи от гледната точка, ако беше наистина късметлия буса щеше да е невредим... а тоя е полу късметлия:)
  • #2
    1 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 2 месеца )
    Пълен шемет
  • #1
    0 rate up comment 3 rate down comment
    Хахаха ( преди 2 месеца )
    Баси фалшивия бус! Как така му се откъсна рамата?