IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Коледно чудо: Мъж оцеля почти седмица, прикован в смазан пикап

Двама рибари открили шофьора шест дни след катастрофата и едва не получили инфакт

Историята щеше да е трудна за вярване, ако не бе документирана изцяло от полицията: 27-годишен мъж оцеля почти цяла седмица, затиснат в смазания си пикап, на няколко метра от една от най-оживените магистрали, и само на половин метър от мобилния си телефон. Сравнително щастливата развръзка се случи точно на Коледа, шест дни след първоначалната катастрофа.
   
   
катастрофа, Ram, куриози, любопитно
   
     
Двама риболовци, Марио Гарсия и Нивардо Делаторе, търсели удобно място да хвърлят въдиците си в реката. Под моста на Междущатското шосе 94 край Портидж, Индиана, те видели един смазан в катастрофа пикап. Надникнали в него и видели безжизнено тяло, но щом го докоснали, "трупът" се обърнал и им заговорил. От полицията съобщиха, че двамата мъже са преживели доста силен шок. "За малко да получа инфракт", обясни Гарсия. "Човекът каза, че не чувства крайниците си, но беше много щастлив, че ни вижда. Никога не съм виждал такова облекчение на лицето на човек".
   
  

катастрофа, Ram, куриози, любопитно
   
    
Оцелелият в смазания Ram се оказал Матю Рюм, на 27 години, който излетял с машината си от пътя шест дни по-рано. Пикапът се претърколил няколко пъти в потока и паднал под моста, така че не се виждал от пътя. Виковете на Рюм за помощ се заглушавали от силния шум на преминаващите автомобили.
  
    
катастрофа, Ram, куриози, любопитно
  
      
Тялото му било затиснато в автомобила и той не бил в състояние да стигне до мобилния си телефон. Можел само да пие по малко дъждовна вода. От полицията уточняват, че единствено необикновено мекото за сезона време е помогнало той да оживее.
   
   
катастрофа, Ram, куриози, любопитно
Оцелелият Матю Рюм в болницата
   
       
Дори и след продължилата няколко часа операция по разрязване на останките не изглеждаше сигурно, че Рюм ще оцелее. Той бе транспортиран с хеликоптер в болница и се наложи единият му крак да бъде ампутиран. Но след това младият мъж бе показан в съзнание и в добро настроение.
  
   

 

0 от 500