IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Ferrari Enzo беше обезобразено на германска магистрала

Отломките от колата раниха човек в преминаващ автомобил

Всяко Ferrari е специално, но Enzo е един от най-емблематичните и желани модели на марката. Някои екземпляри с малък пробег се продават за повече от 4 млн бройки, което се обяснява и със сравнително малки тираж на модела - 400 бройки. Една от тях пострада тежко при катастрофа на германския аутобан.


Ferrari катастрофа


Според информациите, инцидентът е станала на участък A99 на аутобана близо до Мюнхен във вторник сутринта около 11,20 ч. Местното полицейско управление съобщава, че докато наближава изход от магистралата, шофьорът гуми контрол над мощната суперкола и се блъска в мантинела, разделяща двете платна.

Други превозни средства не са били ударени от катастрофиралото Enzo, но поне една кола е била ударена от скъпите части, изхвърлени при катастрофата. Отломките са разпръснати на повече от 200 метра. Трима човека са ранени - двамата в суперколата, и трети, чийто автомобил е ударен от изхвръкнала част.


Ferrari катастрофа


Не е ясно кой е бил зад волана на катастрофиралото Enzo, но според слуховете това не е бил собственикът на колата, а служител на близкото представителство на Ferrari. От снимките става ясно, че предната част на колата е напълно унищожена, а предното колело и окачването от страната на шофьора също са пострадали сериозно.

Повредите явно са големи, но колата трябва да може да се ремонтира, стига някой да е готов да плати огромната сума, която ще е необходима, за да бъде върната на пътя. През 2006 г. Enzo беше известно разцепено наполовина по магистралата в САЩ, но години по-късно беше ремонтирано и продадено за приблизително 1,75 милиона долара на търг.


0 от 500
  • #6
    3 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 1 месец )
    Вместо да си поправите глупостие - триете коментари, дори такива,които се отнасят за коалта.. Само показва, колко сте неадекватни. Енцо - не е кола за всеки. Това е звяр в овча кожа. Коалта няма системи за сигурност и се изискват умения да я овладееш и държип под контрол.
  • #5
    7 rate up comment 0 rate down comment
    Илиян ( преди 1 месец )
    Е не се сдържам, много е опасно да ИЗГУМИШ контрол, особено когато колата ти струва 4 млн. бройки хахахаха. Дъщеря ми е на 10 и български й е втори език, но пише правилно :)
  • #4
    8 rate up comment 0 rate down comment
    Илиян ( преди 1 месец )
    Не се присмивайте на Пешко, той толкова си може. Пеше, you can do it!
  • #3
    10 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 1 месец )
    "През 2006 г. Enzo беше известно разцепено наполовина ...", само допълвам 1-ви коментар:)))
  • #2
    6 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 1 месец )
    Иначе, Енцо - е уникална машина, но не е играчка за всеики.Тази кога изисква умения, понеже НЯМА никакви системи за сигурност, и е доста близо до болид от Ф1 като поведение..
  • #1
    14 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 1 месец )
    Пешооо, Пешооо.. пълен с бисери: "...се продават за повече от 4 млн бройки, което се обяснява и със сравнително малки тираж на модела - 400 бройки" ; "...шофьорът гуми контрол ..." но хита е "... Други превозни средства не са били ударени от катастрофиралото Enzo, но поне една кола е била ударена от скъпите части.."