IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Бебешки кърпи вършат чудеса при семейно пътуване

Чипсът е най-честият боклук, хвърлен от децата, сокът прави големи бели

Прекарваме много часове в колата, особено когато сме на почивка през лятото. Поради тази причина от Skoda направиха проучване как се чувстват шофьорите след ваканция с децата. И отговорът няма да ви изненада – на доста от тях им е неудобно после да возят друг човек, защото е разхвърляно и оцапано.

 
ваканция, боклук


Най-честата причина за мърсотията е чипсът, следван от напитките и бисквитите. Но разпръснатите играчки, обувки и опаковки от храна, наред с много други елементи, също допринасят за усещането за хаос. Според проучването, проведено от Skoda в Обединеното кралство (чиито резултати едвали се различават от всяка друга страна, все пак де;ата са еднакви), 41% от бащите или майките са се изчеврявали, че е трябвало да возят друг човек на задната седалка. 29% са готови са попребат някак си на друг да се качи, за да не види бедствието. А 10% дори казват, че биха предпочели да паркират малко по-далеч от работата, за да не видят колегите им какво е е колата.

В допълнение към това, тук сме потресени, 27% са забранили на децата си да влизат в колата (въпреки че никога преди не са го правели). Други 23% признават, че им е идвало да плачат. От другата страна на везната са тези, които оценяват тази мръсотия едва ли не като нещо позитив. Всъщност, 22% от анкетираните казват, че да видят колата в това състояние,е знак: семейството е прекарало добре. 15% от родителите признават, че не бързат да почистват всяко ново петно, а за 14% може да отнеме няколко седмици, докато най-накрая се захванат да оправят цялата бъркотия. Все пак има мръсотия и мръсотия. Трохите от бисквити или картофи например не са еднакъв проблем с петното от безалкохолна напитка или сок, което е най-сложно за премахване. Шоколадът и бонбоните също могат да ни подлудят, ако искаме следите да изчезнат напълно.
 
 
ваканция, боклук


Поради тази причина Skoda дава прости насоки. Първият - когато пътуваме на дълъг път с деца, да носим торба за боклук, в която те да слагат храна или опаковки от бонбони. От друга страна, съхранявайте обувки, ботуши, играчки, палта и всичко останало, което децата могат да вземат за дълго пътуване, в кутии, мрежи и прегради за багаж.

Трето, да не чакаме някой друг да почисти всякакви полепнали боклуци по седалките или стелките, а да пробваме с бебешките кърпички. Вършат чудеса.
Що се отнася до таблетите или мобилните телефони, те ни напомнят, че ако ги закрепим , ще им попречим да лежат на пода и вероятно да се счупят, когато бъдат настъпени. И накрая, от чешката марка препоръчват използването на подходящи почистващи кърпи и почистващи препарати за петната по екраните.
 

0 от 500
  • #4
    3 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 6 дни )
    Тротинетка после да не се чудиш защо Грета я боли главата когато си поискаш сеКс довечера.
  • #3
    3 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 6 дни )
    Затова в моята кола не се яде и пие (освен вода по спешност). Последният път с приятели взеха да ровят за ядене, викам щом сте гладни ще спра да ядем - " А не, няма нужда", същото правя и с жената и децата.
  • #2
    8 rate up comment 1 rate down comment
    Гост ( преди 1 седмица )
    Електричарите не си цапат колите, защото ядат и пият кафе докато висят по зарядните станции.
  • #1
    6 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 1 седмица )
    много поучителна статия напишете и за течността за чистачки коя по хубава в зависимост от цвета после втора част коя по хубава на аромат