IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Audi S6 и S7 получиха специални версии

Nardo Sport Edition са с уникален цвят и визуални акценти

Audi S6 и S7 все още не са сменили поколенията си, въпреки , че са са пазара още 2018 г., като все още не е ясно кога ще стане това. Компанията от Инголщад обаче има предложение за тези, които търсят нещо по-специално от двете спортни версии и това е специалния пакет Nardo Sport Edition в уникален цвят Nardo Grey.


Audi S6


Пакетът от подобрения засега е достъпен само за пазара в САЩ, като никак не е евтин. За ниво на оборудване Prestige при S6 с Nardo Sport Edition клиентът доплаща 9700 долара, а за S7 Prestige - 11 200 долара.

Ексклузивността на Nardo Sport Edition не се ограничава до уникалния цвят на каросерията. Пакетът включва черен покрив и 21-цолови джанти в същия цвят, както и тъмни лога и рамки на фаровете, които подчертават агресивността на автомобилите. Декоративните капачки за огледалата са изработени от карбон, подчертавайки стила и динамиката на автомобилите.


Audi S7


И двата модела S6 и S7 се задвижват от един и същ 2,9-литров V6 с двойно турбо, произвеждащ 450 к.с., съчетан с осемстепенна автоматична скоростна кутия и задвижване на четирите колела. S6 е във формат седан, а S7 - лифтбек, но интериорът на двата модела е почти идентичен. Дизайнерските елементи на пакета Nardo добавят поразителни визуални акценти.

Интериорите и на двете версии на Nardo Sport Edition са тапицирани с кожа в Jet Grey и Black нюанси. Седалките се отличават с Crimson Red шевове, диамантени вложки и фирмени лога на облегалките. Червени детайли се виждат и на централната конзола, горната част на арматурното табло, панелите на вратите и волана. Дори предпазните колани имат червено червено покритие.


Audi S6


Дилърите на марката в САЩ вече приемат поръчки за Audi S6 и S7 Nardo Sport Edition, като цените на S6 започват от 95 095 долара, а на S7 - от 105 595 долара.


0 от 500