IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

И най-добрите грешат - 8 проблемни мотора на популярни производители

Експерти от индустрията съветват тези масово срещани двигатели да се избягват

Въпреки огромните инвестиции на производителите на автомобили в научно-изследователска и развойна дейност, както и годините тестове, превозните средства понякога излизат на пазара с проблемни задвижвания. Причините могат да бъдат различни - от кратки срокове за разработката им до икономии на производствени разходи.

Това обаче не оправдава появата на такива двигатели, категорични са експерти от изданието SPEEDME, които съставиха списък с най-проблемните двигатели през последните години. Разбира се, не всички автомобили с тези агрегати непременно създават проблеми, но статистиката за неуспехите и прегледите на собствениците потвърждават високия риск от скъпи ремонти.


8 проблемни мотора на популярни производители (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #3
    23 rate up comment 1 rate down comment
    Боб ( преди 3 седмици )
    ВАГ групата пак първенци по дефекти.
  • #2
    8 rate up comment 3 rate down comment
    Subarufan ( преди 3 седмици )
    Смешно е също, че всъщност единствения боксеров дизел на Субару имаше проблем не толкова със маховик и съединител, но със колянов вал, имаше доста счупени. После се оказа, че е дефектна серия от валове, и проблемът беше решен. И до сега познавам хора, които си ги карат и са доста доволни. До колкото си спомням, ор Субару приемаха гранацията и ремонта се покриваше.
  • #1
    21 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 3 седмици )
    Е, ай ся, Пюратека на Стелантис е тук, обаче Екобуста на Форд го няма?