IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Олимпийски медалисти от Париж получиха чисто нови Hyundai

Колите бяха връчени на спортистите в автомобилен музей

Олимпийските игри в Париж приключиха и сега най-добре представилите се спортисти се наслаждават на постигнатите успехи. И съответно получават награди за спечелените отличия, като те са най-различни - от парични премии до автомобили.


Hyundai


В САЩ, например, местният олимпийски комитет награждава златните медалисти с 37 500 долара. Спечелили втора и трето място получават съответно 22 500 и 15 000 долара. На други полюс е Сърбия, където шампионите взимат по 200 000 долара. Сериозни са премиите и в България - 250 000 лева за златен медал, 200 000 лева за сребърен и 150 000 да бронзов.

В съседна Румъния обаче нещата са още по-сериозни - 140 000 долара за злато, 100 000 долара за сребро и 60 000 долара за бронз. Към тях сега се добавя и награда, осигурена от легендата в тениса - Йон Цирияк, който е един от най-богатите хора в страната. Преди игрите ой обеща на всеки медалист от Париж чисто нова кола и удържа на думата си.


Hyundai


Румънските спортисти спечелиха общо 22 медала на Игрите, като шампионите се сдобиха с Hyundai Ioniq 5. Класиралите се на второ място получават получиха Hyundai Kona Hybrid, а тези на трето - Hyundai Bayon, като всички коли са в специална цветова схема, за да се открояват на пътя.

Автомобилите бяха връчени на церемония в музея Tiriac Collection, който всъщност представлява една от най-големите автомобилни колекции в света. Тя включва суперавтомобили, хиперколи, ретро модели, коли в една бройка и мотоциклети. Сред тях има превозни средства, принадлежали на знаменитости като Елтън Джон или Бърни Екълстоун.


0 от 500
  • #4
    1 rate up comment 2 rate down comment
    im-A-дртiйУАЙТB0Y ( преди 3 седмици )
    До 1+2 леко завеяни+яко заблЮдени лЮде...Колкото и да беснетe Hyundai Motor Group е СВЕТОВЕН стандарт и си го набийте у праздните тиквички селско-стоп. такива...Както се вижда: Шампионите се сдобиха с Hyundai Ioniq 5; сребърните медалисти са с Kona Hybrid, а завоювалите третото място Hyundai Bayon, като всички подарени им машини са изпълнени в специална цветова гама, за да се открояват на пътя. Наградените състезатели получиха колите си на официална церемония в музея Tiriac Collection. ФАКТ
  • #3
    0 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 3 седмици )
    Разпродажба! Преносимият мини климатик охлажда, овлажнява и освежава. Безшумен и преносим, можете да го вземете на работа или на плажа, перфектно и бързо охлажда стаята. Много хубава цена:---- https://use.my/arctik
  • #2
    8 rate up comment 3 rate down comment
    До 1 ( преди 3 седмици )
    Абсолютно същото щях да напиша и аз. Направо ги подготвят за таксиджии като им свърши спортната кариера.
  • #1
    6 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 3 седмици )
    Даам и с цвят готови за таксита. Чиститу на *** олимпейците.