IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Конър Макгрегър остана без книжка за 2 години

Легендата на ММА беше наказан заради опасно шофиране

Бившият шампион на Ultimate Fighting Championship (UFC) - ирландецът Конър Макгрегър, беше лишен от шофьорска книжка и глобен с 5000 евро за опасно шофиране, съобщава Irish Mirror.


Конър Макгрегър


През март 2022 г. Макгрегър, който е едно от най-големите имена в ММА спортовете, беше арестуван в Дъблин за опасно шофиране. Тогава той премина на червен светофар, докато се е опитваше да излезе от задръстване и едва не е причини катастрофа. Полицията трябваше да преследва Макгрегър със скорост от 160 км/ч и след това да го помоли да излезе от колата шест пъти.

По време на делото съдията Дейвид Макхар заяви, че обмисля да прати Макгрегър в затвора, но адвокатите на ММА боецът поискаха да се вземе под внимание, че той е бизнесмен и осигурява работни места. Защитата допълни, че бащата на спортиста е болен, въпреки че присъства на съдебното заседание.

В крайна сметка окръжният съд в Бланчардстаун осъди Макгрегър на пет месеца лишаване от свобода, условно за две години, като през този период той ще бъде лишен от право да шофира. Ирландецът ще плати и глоба.

През 2017 г. Макгрегър беше глобен с 400 евро за превишена скорост. Две години по-късно той беше глобен с 1000 евро за нападение над мъж в дъблински пъб. 

Конър трябваше да се завърне на ринга на 29 юни с мач срещу Майкъл Чандлър, но се отказа заради контузия. Последният мач на ирландеца беше през юни 2021 г., когато загуби от американеца Дъстин Порие. 36-годишният Макгрегър има 22 победи и шест загуби в ММА. През кариерата си той притежаваше шампионските колани на UFC в лека категория и категория „перо“.


0 от 500