IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Малки деца оцеляха по чудо, след като излетяха при преобръщане на Jeep

Двамата малчугани не са били вързани с нищо при ужасяващия инцидент (ВИДЕО)

Ужасяващо видео на две малки деца с памперси, които пълзят по магистрала в Тексас след сериозна катастрофа остави, зрителите в ступор. Малчуганите оцеляха като по чудо без сериозни наранявания, въпреки че бяха изхвърлени от превъртащото се превозно средство.


катастрофа


Инцидентът е станал на източната магистрала Interstate 10 във Фрийпорт в неделя, 11 август. В него са участвали две превозни средства - сребрист Jeep Wrangler и бял седан. След сблъсъка джипът се преобърнал няколко пъти, преди да остане на таван. Видеозаписи от мястото на инцидента показват две малки деца, седнали на асфалта, на около стотина метра от преобърналия се офроудър.

Във видеото се виждат малки деца с памперси, които се опитват да се изправят и да ходят, докато един човек се приближава до по-малкото, а друг човек тича към по-голямото. Местни медии съобщават, че малчуганите са транспортирани в болница в тежко състояние, но без опасност за живота.



Според полицията децата на 1 и 4 години са изхвърчали от джипа, тъй като не са били правилно обезопасени в детски седалки, както е по закон. Заместник-шерифът Томас Гилиланд коментира пред медиите, че малките деца са „седяли в задната част на превозното средство, без да са завързани за нищо“.

Видеото се разпространи в социалните медии, предизвиквайки бурна реакция срещу възрастния пътник в джипа, за когото се твърди, че е бащата на децата. Коментаторите ги обвиниха, че застрашава живота малките деца, като не са взели необходимите мерки за безопасност по време на транспортирането им. Очаква се, срещу мъжа да бъдат повдигнати обвинения.


0 от 500
  • #5
    2 rate up comment 0 rate down comment
    abc ( преди 3 седмици )
    А като спомена колегата за задните колани... Да, много народ съм виждал как не си слагат отзад колан. И на всичкото отгоре си мислят, че там нямало нужда, ще се ударили на меко в предната седалка. Да, ама при силен удар, човека отзад от ускорението успява да счупи облегалката, предния човек е смазан между колана и задния налетял му. И после задния излита към предното стъкло с главата напред.
  • #4
    0 rate up comment 0 rate down comment
    abc ( преди 3 седмици )
    Редовно виждам още по-ужасна ситуация, направо си е "традиция" у нас: Майката на предната седалка, без колан, държи малко дете в скута си. Тези хора имат ли представа при една, дори и не тежка катастрофа, как майката смазва с тялото си детето отпред в таблото и в същия този момент както главата му е в таблото и се отваря еърбега... И не ми се мисли после какво става.
  • #3
    0 rate up comment 2 rate down comment
    до 2 ( преди 3 седмици )
    Жена над 30 и с пръчка не бих пипнал!
  • #2
    2 rate up comment 5 rate down comment
    до 1 ( преди 3 седмици )
    Я разкажи повече за лелката - запазена ли беше, къде слезе, ти проследи ли я до нейния апартамент и правихте ли любов?
  • #1
    10 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 3 седмици )
    Същата работа е и у нас. Даже възрастните не обичат да си поставят предпазните колани.Преди месеч, качих възрастна лелка на стоп. Помолих я да си постави колана, а тя ми вика:- Ама и на задните ли седалки трябва да се поставят колани?Нямам думи, колко елементарни и важни за осъзнаване неща се неглижират с лека ръка.