IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

6 причини да не карате с отворени прозорци

Да усещаш летния ветрец е приятно, но носи рискове за здравето, живота и портфейла ви

Ако излезете на улицата през август в България и огледате автомобилите, ще забележите, че значителен процент от шофьорите предпочитат да карат с отворени прозорци. Дали защото имат този навик от времената, когато нямаше климатици, дали защото климатикът на автомобила им не работи пълноценно, или просто защото летният ветрец им доставя удоволствие - все разбираеми причини. Но има няколко много убедителни аргумента защо не бива да се шофира с отворени прозорци.
  
        
6 причини да не карате с отворени прозорци (ГАЛЕРИЯ):


  
      

 

0 от 500
  • #3
    1 rate up comment 11 rate down comment
    анонимен ( преди 1 месец )
    И като мине та какво? Лубимите ви примери - като застанеш зад някой димящ, да не би вътре да не ти мирише на нафта?! Или и ти си се като е-филите, които си мислят, че като изнесеш мръсното производстово извън града, нещата магически ще се оправят?
  • #2
    16 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 1 месец )
    Нали минава през HEPA филтър бе, мислител. Освен ако не караш Москвич де
  • #1
    2 rate up comment 14 rate down comment
    анонимен ( преди 1 месец )
    Избихте рибата с поредните глупости. Но най се зачудих на 1-ви съвет. Да не би въздуха през климатика да е чист планински?! Директно от Алпите или Рила, Пирин.. по избор..