IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Apple Maps става достъпен за всеки

Засега е само на английски, очаква се добавяне и на функцията Look around

Още една глава от голямото съперничество е отворена! Приложението Apple Maps пристига в мрежата с бета версия, достъпна за всеки. 

 
Apple CarPlay


Навигационната услуга на  досега беше на линия само чрез съответното приложение, инсталирано по подразбиране на устройства на Apple. След въвеждането на beta.maps.apple.com то може да бъде използвано от всеки браузър, включително историческият съперник Google и с всяко устройство.

Функциите са същите като тези на приложението - упътвания за автомобили , пешеходци и обществен транспорт. Освен това има  потребителски отзиви. Look around също трябва да пристигне скоро - подобно на Street View на Google , който ви позволява да разглеждате улиците в триизмерен режим. Засега бета версията  е само на английски, но се планира да бъдат добавени и други езици.

Дванадесет години след дебюта си, на моменти катастрофален, Apple maps определено се подобри и спечели потребителите. Приложението се изкачи до трето място в класацията Business of Apps в категорията за навигация след Google Maps - най-изтегляното и използвано, и Moovit . Сега за първи път дори тези, които нямат iPhone, iPad или Mac, ще могат да го използват.
 
 

0 от 500